Şampiyon Çukurova Üniversiteli…

SPOR 16.10.2018 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1769+ kez okundu.
 

Şampiyon Çukurova Üniversiteli…

Çukurova Üniversitesi’ne Disk Atmada Dünya Şampiyonluğu, Çekiç Atmada İse Dünya 3.’lüğü Geldi.   Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Atletizm Antrenörlük 2. sınıf öğrencisi Dilara Çevik Portekiz'de gerçekleştirilen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'ndan Disk atmada Dünya Şampiyonu, Çekiç atmada ise dünya 3.’süolarak döndü.   Çukurova Üniversitesi BESYO Spor ve Sağlık Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca İnce’nin öğrencilerindenolan Dilara Çevik’inde aralarında bulunduğu milli sporcularımız 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti. Milli Sporcularımız toplamda 12 madalyaya ulaşırken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da bir mesaj yayınlayarak Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan Milli Sporcuları tebrik etti.   Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda ikinci gün sonunda üçü altın, üçü gümüş ve altısı bronz olmak üzere 12 madalyaya ulaşan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden organizasyonda mücadele edecek olan tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.”  

Çukurova Üniversitesi’ne Disk Atmada Dünya Şampiyonluğu, Çekiç Atmada İse Dünya 3.’lüğü Geldi.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Atletizm Antrenörlük 2. sınıf öğrencisi Dilara Çevik Portekiz'de gerçekleştirilen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'ndan Disk atmada Dünya Şampiyonu, Çekiç atmada ise dünya 3.’süolarak döndü.

 

Çukurova Üniversitesi BESYO Spor ve Sağlık Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca İnce’nin öğrencilerindenolan Dilara Çevik’inde aralarında bulunduğu milli sporcularımız 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti.

Milli Sporcularımız toplamda 12 madalyaya ulaşırken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da bir mesaj yayınlayarak Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan Milli Sporcuları tebrik etti.

 

Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda ikinci gün sonunda üçü altın, üçü gümüş ve altısı bronz olmak üzere 12 madalyaya ulaşan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden organizasyonda mücadele edecek olan tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.