Şampiyon satranççılar ödüllerini aldı

GÜNDEM 08.04.2021 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1313+ kez okundu.
 

Şampiyon satranççılar ödüllerini aldı

  Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvasında dereceye girenler ödüllerini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den aldı. 1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvası düzenlendi. 40 ilden 262 sporcunun katıldığı turnuvada 5 kategoride 25 sporcu dereceye girdi. Sporculara ödüllerini Başkan Soner Çetin tarafından verildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, turnuvaya katılımın yoğun olduğunu belirterek, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti. Gençleri ve çocukları doğru şeylere yönlendirmek gerektiğini söyleyen Başkan Soner Çetin, “Satranç da bunlardan biri. Satranç hayat demektir. Çünkü hayatta da doğru hamleler yapmak geriyor” dedi. Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu ise Soner Çetin’in satranca en çok destek veren belediye başkanlarının başında geldiğini vurguladı. Çukurova Belediyesi Kültür Müdürü Tolga Solmaz da, bu yıl turnuvanın pandemi dolayısıyla online olarak yapıldığını, Türkiye’nin 40 ilinden 262 sporcunun katılım gösterdiğini söyledi. Tolga Solmaz, 5 kategoride 25 sporcunun dereceye girdiğini açıkladı. Yarışmada dereceye giren sporcular ve kategorileri şöyle: AÇIK KATEGORİ: 1. Serhat Berat Özdemir (Zonguldak), 2. Emre Ramazan Akgül (Gaziantep), 3. Ataberk Türkmen (Ankara), En İyi Kadın Sporcu: Defne Şenkal (Karaman), En Küçük Sporcu: Ömer Tepeli (Giresun). 16 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Efe Metehan Yavuz (İzmir), 2. İrem Beşe (Yalova), 3. Anıl Uzun (Ankara), En İyi Kadın Sporcu: İrem Beşe (Yalova), En Küçük Sporcu: Serdar Murat Yıldız (Ankara). 12 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Arda Çamlar (İzmir), 2. Yiğit Karaca (İzmir), 3. Hayri Beyhun Şenel (Denizli), En İyi Kadın Sporcu: Duru Aksoy (Kayseri), En Küçük Sporcu: Poyraz Efe Karayiğit (Adana). 10 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Görkem Ünsal (Niğde), 2. Arya Aydoğan (Bursa), 3. Berat Efe Turhan (Isparta), En İyi Kadın Sporcu: Arya Aydoğan (Bursa), En Küçük Sporcu: Kaan Yiğitaslan (Sakarya). 8 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Ege Öz (Mersin), 2. Ayaz Ege Karayiğit (Adana), 3. Rüzgar Odabaşı (Eskişehir), En İyi Kadın Sporcu: Ece Kübra Karaoğlan (İstanbul), En Küçük Sporcu: Ayaz Ege Karayiğit (Adana). Öte yandan Adana dışında olan dereceye giren sporculara ödüllerinin adreslerine gönderileceği bildirildi.     Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlediğimiz Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdik. 40 ayrı ilden turnuvamıza katılan 262 sporcuyu kutluyor, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu'na teşekkür ediyorum.

 

Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvasında dereceye girenler ödüllerini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den aldı.

1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvası düzenlendi. 40 ilden 262 sporcunun katıldığı turnuvada 5 kategoride 25 sporcu dereceye girdi. Sporculara ödüllerini Başkan Soner Çetin tarafından verildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, turnuvaya katılımın yoğun olduğunu belirterek, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gençleri ve çocukları doğru şeylere yönlendirmek gerektiğini söyleyen Başkan Soner Çetin, “Satranç da bunlardan biri. Satranç hayat demektir. Çünkü hayatta da doğru hamleler yapmak geriyor” dedi.

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu ise Soner Çetin’in satranca en çok destek veren belediye başkanlarının başında geldiğini vurguladı.

Çukurova Belediyesi Kültür Müdürü Tolga Solmaz da, bu yıl turnuvanın pandemi dolayısıyla online olarak yapıldığını, Türkiye’nin 40 ilinden 262 sporcunun katılım gösterdiğini söyledi. Tolga Solmaz, 5 kategoride 25 sporcunun dereceye girdiğini açıkladı.

Yarışmada dereceye giren sporcular ve kategorileri şöyle:

AÇIK KATEGORİ: 1. Serhat Berat Özdemir (Zonguldak), 2. Emre Ramazan Akgül (Gaziantep), 3. Ataberk Türkmen (Ankara), En İyi Kadın Sporcu: Defne Şenkal (Karaman), En Küçük Sporcu: Ömer Tepeli (Giresun).

16 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Efe Metehan Yavuz (İzmir), 2. İrem Beşe (Yalova), 3. Anıl Uzun (Ankara), En İyi Kadın Sporcu: İrem Beşe (Yalova), En Küçük Sporcu: Serdar Murat Yıldız (Ankara).

12 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Arda Çamlar (İzmir), 2. Yiğit Karaca (İzmir), 3. Hayri Beyhun Şenel (Denizli), En İyi Kadın Sporcu: Duru Aksoy (Kayseri), En Küçük Sporcu: Poyraz Efe Karayiğit (Adana).

10 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Görkem Ünsal (Niğde), 2. Arya Aydoğan (Bursa), 3. Berat Efe Turhan (Isparta), En İyi Kadın Sporcu: Arya Aydoğan (Bursa), En Küçük Sporcu: Kaan Yiğitaslan (Sakarya).

8 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: 1. Ege Öz (Mersin), 2. Ayaz Ege Karayiğit (Adana), 3. Rüzgar Odabaşı (Eskişehir), En İyi Kadın Sporcu: Ece Kübra Karaoğlan (İstanbul), En Küçük Sporcu: Ayaz Ege Karayiğit (Adana).

Öte yandan Adana dışında olan dereceye giren sporculara ödüllerinin adreslerine gönderileceği bildirildi.

 

 

Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlediğimiz Çukurova Belediyesi Online Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdik. 40 ayrı ilden turnuvamıza katılan 262 sporcuyu kutluyor, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu'na teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.