Samsung’dan 3 yeni mağaza

SPOR 04.05.2017 - 11:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2917+ kez okundu.
 

Samsung’dan 3 yeni mağaza

Türkiye’nin dört bir yanında hızla yayılan Samsung, Çukurova bölgesinde de büyümeye devam ediyor. Maksimum Bilişim firmasının M1 AVM, Baraj yolu ve Erdemli’deki 3 mağazasının açılışı Samsung CEO’su DH Kim, Türkiye Direktörü Mert Gürsoy, Strateji Direktörü Can Kuterdem ve Güney-Güneydoğu Bölge Müdürü Metehan Özbaşaran’ın da katılımı ile yapıldı. Tüm ürün grupları bir arada Samsung’un Türkiye pazarındaki hedefinin yaygınlığını arttırarak herkesin ürünlere kolaylıkla ulaşmasını sağlamak olduğunu söyleyen Maksimum Bilişim Firma Sahibi Oğuz Anıl Yüksel, açılışı yapılan 3 mağazanın da üstün Samsung teknolojisine sahip ürünleri bünyesinde barındırdığını; televizyondan beyaz eşyaya, cep telefonundan dizüstü bilgisayara kadar tüm ürün gruplarının bir arada bulunabildiğini belirtti. Adana ve Mersin’in en büyük mağazası Yüksel, yaşamları zenginleştirecek yenilikçi teknolojiye sahip Samsung’un Adana Baraj Yolu 7,5 durak ve Erdemli Hükümet Konağı arkasındaki mağazanın Adana ve Mersin’in en büyük bayisi olduğunu vurguladı. Samsung’un bölgede hızla yeni yatırımlara devam ettiğini anlatan Yüksel, her 3 mağazada da açılışa özel fiyat avantajlarıyla satışa sunulan üstün teknolojiye sahip Samsung beyaz eşya ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.    

Türkiye’nin dört bir yanında hızla yayılan Samsung, Çukurova bölgesinde de büyümeye devam ediyor. Maksimum Bilişim firmasının M1 AVM, Baraj yolu ve Erdemli’deki 3 mağazasının açılışı Samsung CEO’su DH Kim, Türkiye Direktörü Mert Gürsoy, Strateji Direktörü Can Kuterdem ve Güney-Güneydoğu Bölge Müdürü Metehan Özbaşaran’ın da katılımı ile yapıldı.

Tüm ürün grupları bir arada

Samsung’un Türkiye pazarındaki hedefinin yaygınlığını arttırarak herkesin ürünlere kolaylıkla ulaşmasını sağlamak olduğunu söyleyen Maksimum Bilişim Firma Sahibi Oğuz Anıl Yüksel, açılışı yapılan 3 mağazanın da üstün Samsung teknolojisine sahip ürünleri bünyesinde barındırdığını; televizyondan beyaz eşyaya, cep telefonundan dizüstü bilgisayara kadar tüm ürün gruplarının bir arada bulunabildiğini belirtti.

Adana ve Mersin’in en büyük mağazası

Yüksel, yaşamları zenginleştirecek yenilikçi teknolojiye sahip Samsung’un Adana Baraj Yolu 7,5 durak ve Erdemli Hükümet Konağı arkasındaki mağazanın Adana ve Mersin’in en büyük bayisi olduğunu vurguladı. Samsung’un bölgede hızla yeni yatırımlara devam ettiğini anlatan Yüksel, her 3 mağazada da açılışa özel fiyat avantajlarıyla satışa sunulan üstün teknolojiye sahip Samsung beyaz eşya ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.