“Sanat Kareleri” fotoğrafları Kahramanmaraş Piazza'da sergilenecek

27.07.2018 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1946+ kez okundu.
 

“Sanat Kareleri” fotoğrafları Kahramanmaraş Piazza'da sergilenecek

  KAHRAMANMARAŞ - “Sanat Kareleri” konulu yarışmada dereceye giren fotoğraflar, 28 Temmuz Cumartesi günü Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM’si olan Piazza’da sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.   Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezleri ile Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya iş birliğinde gerçekleştirilen “Sanat Kareleri” Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler, ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilenmeye başlayacak.   Sanatseverlerden yoğun ilgi görmesi beklenen fotoğraflar, Kahramanmaraş Piazza AVM’de 5 Ağustos 2018 tarihine kadar gezilebilecek.   Sanatın toplumsal yaraları sarılarak, sevgi, barış ve umut dolu bir dünya için mücadele eden iyileştirici ve dışavurum gücünün önemine dikkati çekmeyi amaçlayan fotoğraflar, 18 yaş üstü, lise ve ortaokul öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor.  

 

KAHRAMANMARAŞ - “Sanat Kareleri” konulu yarışmada dereceye giren fotoğraflar, 28 Temmuz Cumartesi günü Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM’si olan Piazza’da sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezleri ile Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya iş birliğinde gerçekleştirilen “Sanat Kareleri” Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler, ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilenmeye başlayacak.

 

Sanatseverlerden yoğun ilgi görmesi beklenen fotoğraflar, Kahramanmaraş Piazza AVM’de 5 Ağustos 2018 tarihine kadar gezilebilecek.

 

Sanatın toplumsal yaraları sarılarak, sevgi, barış ve umut dolu bir dünya için mücadele eden iyileştirici ve dışavurum gücünün önemine dikkati çekmeyi amaçlayan fotoğraflar, 18 yaş üstü, lise ve ortaokul öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.