SANATÇILARA SEVGİ SELİ

28.09.2017 - 07:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1869+ kez okundu.
 

SANATÇILARA SEVGİ SELİ

  ESKİ MODEL ARAÇLARA BİNDİLER  Adana’da 24’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında “Sevgi korteji” düzenlendi. Eski model otomobillerle şehir turu atan sanatçılara vatandaşlar sevgi gösterinde bulundu.  YİNE YENİDEN SEVGİ KORTEJİ Uzun bir aradan sonra yeniden hayata geçirilen Sevgi korteji, Sheraton Oteli’nden başladı. Türk Riders Chopper Kulübü üyeleri de motorsikletleriyle film festivaline renk kattı. Burada eski model araçlara binen sanatçılar, şehir merkezine kadar halkı selamladı.  MİLLETVEKİLLERİ DE VARDI  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz , sanatçılar Yusuf Sezgin, Nuri Alço ile birlikte eski model jeeplerde halkı selamlayıp Atatürk caddesi önündeki Adana Büyükşehir Belediyesi binası önüne kadar geldi.  NURİ ALÇO İLE SELFİ YAPTILAR! Merkez Park civarında, sanatçı Nuri Alço’nun kendilerini selamladığını gören iki genç, bulunduğu eski model aracı durdurup selfi yapmak istedi. Sanatçıya bu yöndeki tekliflerini ileten gençler, selfi yaptıktan sonra ise birbirlerine sarılıp kahkahalarla güldü.  HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDILAR Yaklaşık 20 araçlık sanatçı konvoyu havai fişekler atılarak karşılanan sanatçılara ilgi büyüktü. Sanatçılar, daha sonra Sular güzergahından Galeria yakınlarında kurulan Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’na geçti. Kasabada, Türk Sinemasına Ömür Verenler Farkındalık Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Sanat Ateşi yakıldı.  GAZETECİLERİN ZOR ANLARI  Bu arada, korteji açık kasa, 3 belediye aracına binerek takip eden gazeteciler, zaman zaman görüntü alıp fotoğraf çekerken zor anlar yaşadı, düşme tehlikesi atlatanlar oldu.

 


ESKİ MODEL ARAÇLARA BİNDİLER 
Adana’da 24’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında “Sevgi korteji” düzenlendi. Eski model otomobillerle şehir turu atan sanatçılara vatandaşlar sevgi gösterinde bulundu. 
YİNE YENİDEN SEVGİ KORTEJİ
Uzun bir aradan sonra yeniden hayata geçirilen Sevgi korteji, Sheraton Oteli’nden başladı. Türk Riders Chopper Kulübü üyeleri de motorsikletleriyle film festivaline renk kattı. Burada eski model araçlara binen sanatçılar, şehir merkezine kadar halkı selamladı. 
MİLLETVEKİLLERİ DE VARDI 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz , sanatçılar Yusuf Sezgin, Nuri Alço ile birlikte eski model jeeplerde halkı selamlayıp Atatürk caddesi önündeki Adana Büyükşehir Belediyesi binası önüne kadar geldi. 
NURİ ALÇO İLE SELFİ YAPTILAR!
Merkez Park civarında, sanatçı Nuri Alço’nun kendilerini selamladığını gören iki genç, bulunduğu eski model aracı durdurup selfi yapmak istedi. Sanatçıya bu yöndeki tekliflerini ileten gençler, selfi yaptıktan sonra ise birbirlerine sarılıp kahkahalarla güldü. 
HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDILAR
Yaklaşık 20 araçlık sanatçı konvoyu havai fişekler atılarak karşılanan sanatçılara ilgi büyüktü. Sanatçılar, daha sonra Sular güzergahından Galeria yakınlarında kurulan Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’na geçti. Kasabada, Türk Sinemasına Ömür Verenler Farkındalık Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Sanat Ateşi yakıldı. 
GAZETECİLERİN ZOR ANLARI 
Bu arada, korteji açık kasa, 3 belediye aracına binerek takip eden gazeteciler, zaman zaman görüntü alıp fotoğraf çekerken zor anlar yaşadı, düşme tehlikesi atlatanlar oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.