Sanatçı, sporcu, ressam ve mucit ailesi

03.03.2019 - 18:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2895+ kez okundu.
 

Sanatçı, sporcu, ressam ve mucit ailesi

Adana’da yaşayan Şeker ailesi birbirinden ilginç genç yetenekleriyle dikkat çekiyor. Adana Devlet Tiyatrosu oyuncusu Serdar Şeker; Ankara Yazı Veda Mektubu, Hollywood Türk Film Festivali’nin En İyi Seyirci Ödülü’ne layık görülen Sirayet, 1 Kezban 1 Mahmut, Adana Yollarında ve Yeni Hayatımda adlı filmlerde rol aldı.
Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Karagül, Ekip 1  ve Bir Zamanlar Çukurova’da adlı dizelerde de oynadı. Serdar Şeker’in kardeşi Mehmet Can Şeker ise yedi yaşından bu yana futbol oynuyor. Çukurova Gençler Birliği’nde başarılı bir sporculuk geçiren Mehmet Can Şeker, son olarak Vefaspor’da oynadı. LEYLA HELİN’İN GÜZEL RESİMLERİ Şeker ailesinde yetenek çocuk yaşta başlıyor. Bir ağabeyi sanatçı, bir ağabeyi sporcu olan Leyla Helin Şeker ise resim yeteneğiyle dikkat çekiyor. Leyla Helin henüz 6 yaşında. Birbirinden ilginç karakalem resimleriyle dikkat çeken bir minik yürek Leyla Helin. Serdar, Mehmet Can ve Leyla Helin Şeker, Sibel ve Ömer Şeker çiftinin çocukları. Ailesi bu birbirinden yetenekli çocuklarla gurur duyuyor. LEYLA HELİN, ELFİN’E SÜRPRİZ YAPACAK Aynı aileden Türkan ve Ali Özgür Şeker’in oğlu Hacı Semih Şeker ise bir çocuk mucit. Yine Şeker ailesinden Filiz ve Osman Taylan Şeker’in henüz yaşını doldurmamış Elfin bebekleri için de Leyla Halin Şeker, bir sürpriz hazırlıyor. Leyla Helin, doğum gününde Elfin’in kara kalem resmini çizecek. Şeker ailesinin büyüğü  merhum Hacı Şeker ise Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Kiremithane mahallesinin kurucularından biri.
Adana’da yaşayan Şeker ailesi birbirinden ilginç genç yetenekleriyle dikkat çekiyor. Adana Devlet Tiyatrosu oyuncusu Serdar Şeker; Ankara Yazı Veda Mektubu, Hollywood Türk Film Festivali’nin En İyi Seyirci Ödülü’ne layık görülen Sirayet, 1 Kezban 1 Mahmut, Adana Yollarında ve Yeni Hayatımda adlı filmlerde rol aldı.

Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, Karagül, Ekip 1  ve Bir Zamanlar Çukurova’da adlı dizelerde de oynadı. Serdar Şeker’in kardeşi Mehmet Can Şeker ise yedi yaşından bu yana futbol oynuyor. Çukurova Gençler Birliği’nde başarılı bir sporculuk geçiren Mehmet Can Şeker, son olarak Vefaspor’da oynadı.

LEYLA HELİN’İN GÜZEL RESİMLERİ

Şeker ailesinde yetenek çocuk yaşta başlıyor. Bir ağabeyi sanatçı, bir ağabeyi sporcu olan Leyla Helin Şeker ise resim yeteneğiyle dikkat çekiyor. Leyla Helin henüz 6 yaşında. Birbirinden ilginç karakalem resimleriyle dikkat çeken bir minik yürek Leyla Helin. Serdar, Mehmet Can ve Leyla Helin Şeker, Sibel ve Ömer Şeker çiftinin çocukları. Ailesi bu birbirinden yetenekli çocuklarla gurur duyuyor.

LEYLA HELİN, ELFİN’E SÜRPRİZ YAPACAK

Aynı aileden Türkan ve Ali Özgür Şeker’in oğlu Hacı Semih Şeker ise bir çocuk mucit. Yine Şeker ailesinden Filiz ve Osman Taylan Şeker’in henüz yaşını doldurmamış Elfin bebekleri için de Leyla Halin Şeker, bir sürpriz hazırlıyor. Leyla Helin, doğum gününde Elfin’in kara kalem resmini çizecek. Şeker ailesinin büyüğü  merhum Hacı Şeker ise Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Kiremithane mahallesinin kurucularından biri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.