SANATSEVER MAHALLE HALKI, OYUNU “KAPALI GİŞE” İZLEDİ!

04.09.2019 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2066+ kez okundu.
 

SANATSEVER MAHALLE HALKI, OYUNU “KAPALI GİŞE” İZLEDİ!

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında “Düğün ya da davul” oyununu bu kez Pınar Mahallesi’nde sahneledi.
  Halkın sanatla buluşmasına önem veren Seyhan Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle sanatı halkın ayağına kadar taşımaya devam ediyor. Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında “Düğün ya da Davul” Tiyatro oyununu bu kez Pınar Mahallesi Kapalı semt pazarında sahneledi. Tiyatro oyununu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pınar Mahalle Muhtarı Saniye Çelik ile aralarında çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş izledi. TİYATRO OYUNU ADETA “KAPALI GİŞE” İZLENDİ Tiyatro oyununu takip etmek isteyen yurttaşlar, Pınar Mahallesi Kapalı Semt pazarını doldurdu. Aralarında çocukların da olduğu sanatsever Mahalle halkı, Kapalı semt pazarında izdihama neden oldu. Yoğun katılım nedeniyle Tiyatro oyunu adeta “Kapalı Gişe” oynanırken, yurttaşlar oyun bitiminde tiyatrocuları alkışlarıyla ödüllendirdi. AKAY ”SANATSEVER HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM” Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, oyun bitiminde sahneye çıkarak Tiyatro oyuncularını performanslarından dolayı kutladı.  “Seyhanlı vatandaşlarımız sokakta sanatla buluşmaya devam edecek” diyen Başkan Akay “Çünkü ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur’.  Bu düşünce ile Seyhan’ın her Mahallesine sanatı ulaştırmaya devam edeceğiz. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularımızı kutluyor, sanatsever vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Pınar Mahalle Muhtarı Saniye Çelik ve vatandaşlarda “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında tiyatro oyununu Mahallelerine kadar getiren Başkan Akay’a teşekkür etti.  
Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında “Düğün ya da davul” oyununu bu kez Pınar Mahallesi’nde sahneledi.

 

Halkın sanatla buluşmasına önem veren Seyhan Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle sanatı halkın ayağına kadar taşımaya devam ediyor. Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu oyuncuları, “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında “Düğün ya da Davul” Tiyatro oyununu bu kez Pınar Mahallesi Kapalı semt pazarında sahneledi. Tiyatro oyununu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pınar Mahalle Muhtarı Saniye Çelik ile aralarında çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş izledi.

TİYATRO OYUNU ADETA “KAPALI GİŞE” İZLENDİ

Tiyatro oyununu takip etmek isteyen yurttaşlar, Pınar Mahallesi Kapalı Semt pazarını doldurdu. Aralarında çocukların da olduğu sanatsever Mahalle halkı, Kapalı semt pazarında izdihama neden oldu. Yoğun katılım nedeniyle Tiyatro oyunu adeta “Kapalı Gişe” oynanırken, yurttaşlar oyun bitiminde tiyatrocuları alkışlarıyla ödüllendirdi.

AKAY ”SANATSEVER HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, oyun bitiminde sahneye çıkarak Tiyatro oyuncularını performanslarından dolayı kutladı.  “Seyhanlı vatandaşlarımız sokakta sanatla buluşmaya devam edecek” diyen Başkan Akay “Çünkü ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur’.  Bu düşünce ile Seyhan’ın her Mahallesine sanatı ulaştırmaya devam edeceğiz. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularımızı kutluyor, sanatsever vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Pınar Mahalle Muhtarı Saniye Çelik ve vatandaşlarda “Sanat Sokağımızda” projesi kapsamında tiyatro oyununu Mahallelerine kadar getiren Başkan Akay’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.