Sanayi ordusuna diplomalı nefer

TEKNOLOJİ 19.06.2015 - 10:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2216+ kez okundu.
 

Sanayi ordusuna diplomalı nefer

  Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı (AOSB) ile Çukurova Üniversitesi’nin işbirliğiyle, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya da yönelik olarak kurulan Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni yapıldı.  Sanayici-üniversite buluşması Sanayici - üniversite buluşmasını gerçekleştiren tören AOSB Başkanlığı Seyhan Konferans Salonu’nda yapıldı. AOSB’yi Bölge Müdürü Mustafa Keskin’in temsil ettiği mezuniyet törenine, Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Göktürk Memduh Özkan ve  Öğr. Gör. Dr. Mahmut Dingil, Yüksekokul Sekreteri: Hamza Farsak, öğretim görevlileri Dr. Seher Kocatepe Sayman, Dr. Aslı Abdulvahitoğlu, Dr. Nazım Aksaker, Osman Öztutar, Mine Tülin Zateroğlu, Deniz Mutlu Ala, Çağlar Cengizler, sanayiciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.  Eleman sorununa olumlu katkı Törende birer konuşma yapan Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir sonucu olarak kurulan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli eleman bulma sıkıntısına yapacağı olumlu katkıyı vurguladı.  Başarı ödülleri verildi Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, beş farklı bölümün birincilerine tüm altın, başarı belgesi ve plaketleri Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin tarafından verildi.  Velilerin mezun olan çocuklarını gururla izlediği tören, yapılan konuşmalarının ve ödüllerin verilmesinin ardından öğrencilerin Gençlik Marşı eşliğinde keplerini hava atmaları ile tamamlandı.

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı (AOSB) ile Çukurova Üniversitesi’nin işbirliğiyle, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya da yönelik olarak kurulan Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni yapıldı.

 Sanayici-üniversite buluşması

Sanayici - üniversite buluşmasını gerçekleştiren tören AOSB Başkanlığı Seyhan Konferans Salonu’nda yapıldı. AOSB’yi Bölge Müdürü Mustafa Keskin’in temsil ettiği mezuniyet törenine, Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Göktürk Memduh Özkan ve  Öğr. Gör. Dr. Mahmut Dingil, Yüksekokul Sekreteri: Hamza Farsak, öğretim görevlileri Dr. Seher Kocatepe Sayman, Dr. Aslı Abdulvahitoğlu, Dr. Nazım Aksaker, Osman Öztutar, Mine Tülin Zateroğlu, Deniz Mutlu Ala, Çağlar Cengizler, sanayiciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 Eleman sorununa olumlu katkı

Törende birer konuşma yapan Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir sonucu olarak kurulan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli eleman bulma sıkıntısına yapacağı olumlu katkıyı vurguladı.

 Başarı ödülleri verildi

Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, beş farklı bölümün birincilerine tüm altın, başarı belgesi ve plaketleri Ç.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin tarafından verildi.

 Velilerin mezun olan çocuklarını gururla izlediği tören, yapılan konuşmalarının ve ödüllerin verilmesinin ardından öğrencilerin Gençlik Marşı eşliğinde keplerini hava atmaları ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.