SANCAK KUTLU’YA SAHİP ÇIKTI

SPOR 23.10.2018 - 09:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1476+ kez okundu.
 

SANCAK KUTLU’YA SAHİP ÇIKTI

Elazığspor maçı sonrası Kapalı Tribündeki bazı taraftarların sözlü sataşmalarına cevap veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ‘sabredin’ dedi. Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu gönderilmesini isteyen taraftarlara sert çıkan Başkan Sancak, “Sabredeceksiniz. Sabretmezseniz futbolcuları da antrenörü de alır giderim. Bu kadar net” dedi. Şampiyonluk sözü vermediğini de dile getiren Başkan Sancak, “Sabredin dedim. Bu takım şampiyon olacak. Olacak. Ama sabredin. Sabretmeseniz ben de giderim. Bu takım küme düşüyordu. Onun için sabredin. Bana bırakın. Ben inanmasam burada olmam” diye konuştu. Başkanın açıklamasından sonra taraftarlar ‘büyük başkan’ diye sloganlar atarak destek verdi.


Elazığspor maçı sonrası Kapalı Tribündeki bazı taraftarların sözlü sataşmalarına cevap veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ‘sabredin’ dedi.
Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu gönderilmesini isteyen taraftarlara sert çıkan Başkan Sancak, “Sabredeceksiniz. Sabretmezseniz futbolcuları da antrenörü de alır giderim. Bu kadar net” dedi.
Şampiyonluk sözü vermediğini de dile getiren Başkan Sancak, “Sabredin dedim. Bu takım şampiyon olacak. Olacak. Ama sabredin. Sabretmeseniz ben de giderim. Bu takım küme düşüyordu. Onun için sabredin. Bana bırakın. Ben inanmasam burada olmam” diye konuştu.
Başkanın açıklamasından sonra taraftarlar ‘büyük başkan’ diye sloganlar atarak destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.