SANKO OKULLARI YILDIZ KIZ BASKETBOL TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

SPOR 10.01.2019 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2855+ kez okundu.
 

SANKO OKULLARI YILDIZ KIZ BASKETBOL TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

  Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen ortaokullar arası “Yıldız Kız İl Birinciliği”nde, SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı il şampiyonu oldu.   Karataş Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakada Nihal Bartık, Umut Dalsüren, Deniz Körcük, Nurdan Ahi, Eylül Özpolat, Ecenur Özkeleş, Sezer Fadıloğlu, İrem Zorkirişçi, Zeynep Kömürcügil,  Nil Muhittinoğlu ve Zehra Koçer’den oluşan SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı birincilik kupasını kucakladı.   Şampiyon SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı ilimizi bölge şampiyonasında temsil edecek.   SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, il genelinden 14 takımın katıldığı müsabakadan hiç yenilgisiz şampiyonluk kupasını kucaklayan sporcuları ile okul olarak gurur duyduklarını belirtti.   Asyalı, Yıldız Kız Basketbol Takımı sporcularını ve antrenörleri Emre Erensoy ile Melek Kileci’yi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen ortaokullar arası “Yıldız Kız İl Birinciliği”nde, SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı il şampiyonu oldu.

 

Karataş Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakada Nihal Bartık, Umut Dalsüren, Deniz Körcük, Nurdan Ahi, Eylül Özpolat, Ecenur Özkeleş, Sezer Fadıloğlu, İrem Zorkirişçi, Zeynep Kömürcügil,  Nil Muhittinoğlu ve Zehra Koçer’den oluşan SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı birincilik kupasını kucakladı.

 

Şampiyon SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı ilimizi bölge şampiyonasında temsil edecek.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, il genelinden 14 takımın katıldığı müsabakadan hiç yenilgisiz şampiyonluk kupasını kucaklayan sporcuları ile okul olarak gurur duyduklarını belirtti.

 

Asyalı, Yıldız Kız Basketbol Takımı sporcularını ve antrenörleri Emre Erensoy ile Melek Kileci’yi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.