SANKO ÜNİVERSİTESİ İLÇELERDE BİLGİLENDİRME YAPACAK

23.02.2019 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1180+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ İLÇELERDE BİLGİLENDİRME YAPACAK

  SANKO Üniversitesi akademik kadrosu, 23 Şubat 2019 Cumartesi Günü Gaziantep’in Oğuzeli ve Karkamış ilçelerinde “Ergen Çocuğunuzun Sağlığının Ne Kadar Farkındasınız” konulu halka açık konferans düzenleyecek.   SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın’ın da katılım göstereceği konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Hatice Adıgüzel “Ergenlikte Obezite”, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Saadet Özen “Ergenlikte Sağlıklı Beslenme” konularında bilgiler paylaşacak.   Konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Tuna, Uzm. Öğr. Gör. Zeynep Doğan ve hemşirelik öğrencilerinden oluşan ekip kan basıncı ölçümü, mezura ile bel ölçümü ve kan şekeri ölçümü eşliğinde  bilgilendirme yapacak.   23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da Oğuzeli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde,  aynı gün saat 14.00’te Karkamış Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferanslara dileyen herkes katılabilecek.   SANKO ÜNİVERSİTESİ 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

 

SANKO Üniversitesi akademik kadrosu, 23 Şubat 2019 Cumartesi Günü Gaziantep’in Oğuzeli ve Karkamış ilçelerinde “Ergen Çocuğunuzun Sağlığının Ne Kadar Farkındasınız” konulu halka açık konferans düzenleyecek.

 

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın’ın da katılım göstereceği konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Hatice Adıgüzel “Ergenlikte Obezite”, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Saadet Özen “Ergenlikte Sağlıklı Beslenme” konularında bilgiler paylaşacak.

 

Konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Tuna, Uzm. Öğr. Gör. Zeynep Doğan ve hemşirelik öğrencilerinden oluşan ekip kan basıncı ölçümü, mezura ile bel ölçümü ve kan şekeri ölçümü eşliğinde  bilgilendirme yapacak.

 

23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da Oğuzeli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde,  aynı gün saat 14.00’te Karkamış Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferanslara dileyen herkes katılabilecek.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.