SANKO ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

EĞİTİM 01.07.2019 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1629+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

  SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde mezuniyet töreni heyecanı yaşanıyor.   Sağlık Bilimleri Fakültesi ile yüksek lisans eğitimi veren Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bu yıl ikinci mezunlarını verecek.   Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 13.00’te gerçekleşecek törene, öğrencilerin aileleri, akademisyenler ve davetliler de katılacak.   SANKO ÜNİVERSİTESİ 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.  

 

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde mezuniyet töreni heyecanı yaşanıyor.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi ile yüksek lisans eğitimi veren Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bu yıl ikinci mezunlarını verecek.

 

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 13.00’te gerçekleşecek törene, öğrencilerin aileleri, akademisyenler ve davetliler de katılacak.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.