SARIÇAM’A BİSİKLET YOLLARI GELİYOR!

GÜNDEM 09.08.2020 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2763+ kez okundu.
 

SARIÇAM’A BİSİKLET YOLLARI GELİYOR!

  Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinin tamamında bisikletle dolaşılabilecek.  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sağlıklı bir hayat için sporun her geçen gün önem kazandığına dikkat çekerek, yerel yöneticilerin özellikle yürüyüş ve bisiklet yollarıyla vatandaşları sportif çalışmalara yönlendirmesi gerektiğini söyledi.  Sarıçam’da vatandaşların spor yapmasına yönelik çalışmaların altyapısını hazırladıklarını kaydeden Uludağ, “Bisiklet yolu çalışmasını üç boyutlu olarak hazırladık. Hangi sokaktan nasıl geçileceğine dair, yasalara uygun Avrupa Birliği kriterlerine uygun bisiklet yolu çalışmasını tamamladık. Uygulamasına geçeceğiz. Sarıçam’ın tüm sokaklarından her tarafa bisikletle ulaşılabilecek. Gerçekten içi dolu ve anlamlı bir çalışma” dedi.  Uludağ, Sarıçam’ın sokak iyileştirmesiyle ilgili de hazırlıklar yaptıklarını ilçeyi kentsel dönüşüme sokmadan sokaklarını iyileştirmenin planlarını önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerini müjdeledi.

 

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinin tamamında bisikletle dolaşılabilecek. 
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sağlıklı bir hayat için sporun her geçen gün önem kazandığına dikkat çekerek, yerel yöneticilerin özellikle yürüyüş ve bisiklet yollarıyla vatandaşları sportif çalışmalara yönlendirmesi gerektiğini söyledi. 
Sarıçam’da vatandaşların spor yapmasına yönelik çalışmaların altyapısını hazırladıklarını kaydeden Uludağ, “Bisiklet yolu çalışmasını üç boyutlu olarak hazırladık. Hangi sokaktan nasıl geçileceğine dair, yasalara uygun Avrupa Birliği kriterlerine uygun bisiklet yolu çalışmasını tamamladık. Uygulamasına geçeceğiz. Sarıçam’ın tüm sokaklarından her tarafa bisikletle ulaşılabilecek. Gerçekten içi dolu ve anlamlı bir çalışma” dedi. 
Uludağ, Sarıçam’ın sokak iyileştirmesiyle ilgili de hazırlıklar yaptıklarını ilçeyi kentsel dönüşüme sokmadan sokaklarını iyileştirmenin planlarını önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerini müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.