SARIÇAM DERESİ SİNEK ÜRETİM MERKEZİ!

GÜNDEM 17.10.2018 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1474+ kez okundu.
 

SARIÇAM DERESİ SİNEK ÜRETİM MERKEZİ!

  DERE ISLAH EDİLDİ FAKAT! Adana’da bazı mahalleleri sel baskınlarından korumak amacıyla dönemin Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından ıslah edilen Sarıçam deresi, ilaçlama yapılmayınca bugünlerde ‘sivrisinek üretim merkezi’ gibi oldu.  ARTIK SİNEK ÜRETİYOR Sel baskınları için geniş tutulan ve betondan seddelerle çevrilen dere o günden bu yana yaklaşık 10 mahalle için büyük fayda sağladı. Ancak bazı mahalle sakinleri, derede ilaçlama yapılmadığı için adeta sinek ürettiğini ileri sürüyor.  BELEDİYE İLAÇLAMA YAPSIN Belediye ekiplerinin acilen derede ilaçlama yapmasını isteyen mahalle sakinleri, “Sonbahar olmasına rağmen kapımızı penceremizi açıp yatamıyoruz. Bir taraftan yakağan bir taraftan sivrisinek ne yapacağımızı şaşırdık” diyerek tepki gösteriyor.

 


DERE ISLAH EDİLDİ FAKAT!
Adana’da bazı mahalleleri sel baskınlarından korumak amacıyla dönemin Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından ıslah edilen Sarıçam deresi, ilaçlama yapılmayınca bugünlerde ‘sivrisinek üretim merkezi’ gibi oldu. 

ARTIK SİNEK ÜRETİYOR
Sel baskınları için geniş tutulan ve betondan seddelerle çevrilen dere o günden bu yana yaklaşık 10 mahalle için büyük fayda sağladı. Ancak bazı mahalle sakinleri, derede ilaçlama yapılmadığı için adeta sinek ürettiğini ileri sürüyor. 

BELEDİYE İLAÇLAMA YAPSIN
Belediye ekiplerinin acilen derede ilaçlama yapmasını isteyen mahalle sakinleri, “Sonbahar olmasına rağmen kapımızı penceremizi açıp yatamıyoruz. Bir taraftan yakağan bir taraftan sivrisinek ne yapacağımızı şaşırdık” diyerek tepki gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.