SARIÇAM EKONOMİSİ KADINLARLA KAZANACAK!

GÜNDEM 04.05.2018 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1608+ kez okundu.
 

SARIÇAM EKONOMİSİ KADINLARLA KAZANACAK!

Sarıçam’da kadın işsizliğini önlemek için başlatılan projeye destek veren MHP Adana milletvekili aday adayı, Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Eczacı Yeşim Akkaş’ın da olduğu kadınlar Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. “100 KADIN TEKSTİLDEN PARA KAZANACAK” Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği, Adana Ticaret Odası ile Sarıçam Belediyesi’nin ortak projesiyle Sarıçam’da kadınlar önce kendi ekonomilerini sonra ise ilçe ekonomisini güçlendirecek. Ev kadınlarını çalışma hayatına kazandıracak projenin ilk etabında 100 kadın, tekstil işlerinden para kazanmaya başlayacak.  “CAN SUYU OLACAK” Sarıçam ilçesinde kadın istihdamını artırmak için başlatılan proje, kadın işçiliğinde can suyu olacak. Sarıçam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Bodur, ev hanımlarından belediyeye “evde olayım ancak çalışıp para kazanayım” talepleri olduğunu hatırlatarak, bu talepleri dikkate aldıklarını ve Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği ve Adana Ticaret Odası ile birlikte ev kadınlarına iş olanakları oluşturup para kazanacakları bir işbirliği yaptıklarını kaydetti.

Sarıçam’da kadın işsizliğini önlemek için başlatılan projeye destek veren MHP Adana milletvekili aday adayı, Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Eczacı Yeşim Akkaş’ın da olduğu kadınlar Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

“100 KADIN TEKSTİLDEN PARA KAZANACAK”
Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği, Adana Ticaret Odası ile Sarıçam Belediyesi’nin ortak projesiyle Sarıçam’da kadınlar önce kendi ekonomilerini sonra ise ilçe ekonomisini güçlendirecek. Ev kadınlarını çalışma hayatına kazandıracak projenin ilk etabında 100 kadın, tekstil işlerinden para kazanmaya başlayacak. 
“CAN SUYU OLACAK”
Sarıçam ilçesinde kadın istihdamını artırmak için başlatılan proje, kadın işçiliğinde can suyu olacak. Sarıçam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Bodur, ev hanımlarından belediyeye “evde olayım ancak çalışıp para kazanayım” talepleri olduğunu hatırlatarak, bu talepleri dikkate aldıklarını ve Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği ve Adana Ticaret Odası ile birlikte ev kadınlarına iş olanakları oluşturup para kazanacakları bir işbirliği yaptıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.