SARIÇAM HALKINA GÜVENİYORUM

SİYASET 24.10.2018 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2310+ kez okundu.
 

SARIÇAM HALKINA GÜVENİYORUM

      İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Koca, kimseyi rakip görmediğini belirterek, “Birilerini karalayarak bir yerlere gelmek lügatımda yok. Yapacaklarımızla bir yerlere gelelim isterim” dedi. İYİ PARTİ’NİN ADANA’DA İLK BELEDİYESİ OLACAĞIZ Koca, işkadını Dilek Cankoy’la birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Koca, Sarıçam halkına güvendiğini, ekip arkadaşlarıyla birlikte tek dertlerinin bugün için adaylık olduğunu anlattı. Koca, “İYİ Parti ile Sarıçam’da Adana’da inşallah ilk belediyeyi alacağız, inancımız güvencimiz tam. Biz kendi işimize bakıyoruz” diye konuştu.  Koca, stratejilerini diğer partilerin adaylarının kim olacağı üzerinde geliştirmediklerini ifade etti. YA BİZ SARIÇAM’DA YAŞAMIYORUZ YA DA ! Sarıçam’ın en büyük sorununun yol olduğunu dile getiren Koca, “Sayın belediye başkanı afişler asmış, ‘Sarıçam’ın yolları baştan’ diye Sarıçam’da 67 mahalle var. Buraları kısa aralıklarla sürekli geziyorum. Bunların anlattığı Sarıçam burası değil ya da biz Sarıçam’da yaşamıyoruz. En büyük özlemlerimden biri; Sarıçam’da yaşayanların oturup dinlenebileceği, çocuklarını gönül rahatlığıyla gezdirebileceği büyük geniş bir park yapmak” dedi. SEÇİM BEYANNAMESİ HAZIRLAYACAĞIZ Koca, şöyle devam etti: “Sarıçam’ın keşfedilmeyen yerlerini keşfedip Sarıçam’ın gerçekten hak ettiği değeri görmesini istiyoruz. Ciddi manada projelerimiz olacak. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermeyeceğiz. Adaylığımız kesinleşince seçim beyannamesi hazırlayacağız. İki üniversitemiz var, buradan Sarıçam ekonomik yönden faydalanamıyor.”

 

 

 

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Koca, kimseyi rakip görmediğini belirterek, “Birilerini karalayarak bir yerlere gelmek lügatımda yok. Yapacaklarımızla bir yerlere gelelim isterim” dedi.

İYİ PARTİ’NİN ADANA’DA İLK BELEDİYESİ OLACAĞIZ

Koca, işkadını Dilek Cankoy’la birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Koca, Sarıçam halkına güvendiğini, ekip arkadaşlarıyla birlikte tek dertlerinin bugün için adaylık olduğunu anlattı. Koca, “İYİ Parti ile Sarıçam’da Adana’da inşallah ilk belediyeyi alacağız, inancımız güvencimiz tam. Biz kendi işimize bakıyoruz” diye konuştu.  Koca, stratejilerini diğer partilerin adaylarının kim olacağı üzerinde geliştirmediklerini ifade etti.

YA BİZ SARIÇAM’DA YAŞAMIYORUZ YA DA !

Sarıçam’ın en büyük sorununun yol olduğunu dile getiren Koca, “Sayın belediye başkanı afişler asmış, ‘Sarıçam’ın yolları baştan’ diye Sarıçam’da 67 mahalle var. Buraları kısa aralıklarla sürekli geziyorum. Bunların anlattığı Sarıçam burası değil ya da biz Sarıçam’da yaşamıyoruz. En büyük özlemlerimden biri; Sarıçam’da yaşayanların oturup dinlenebileceği, çocuklarını gönül rahatlığıyla gezdirebileceği büyük geniş bir park yapmak” dedi.

SEÇİM BEYANNAMESİ HAZIRLAYACAĞIZ

Koca, şöyle devam etti: “Sarıçam’ın keşfedilmeyen yerlerini keşfedip Sarıçam’ın gerçekten hak ettiği değeri görmesini istiyoruz. Ciddi manada projelerimiz olacak. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermeyeceğiz. Adaylığımız kesinleşince seçim beyannamesi hazırlayacağız. İki üniversitemiz var, buradan Sarıçam ekonomik yönden faydalanamıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.