SARIÇAM KENT KONSEYİ ‘NİN SAİMBEYLİ ZİYARETİ

KÜLTÜR-SANAT 01.05.2017 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2188+ kez okundu.
 

SARIÇAM KENT KONSEYİ ‘NİN SAİMBEYLİ ZİYARETİ

  Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ‘nin davetlisi olarak Saimbeyli İlçesini ziyaret eden Sarıçam Kent Konseyi Başkan ve üyeleri oldukça olumlu izlenimler ile döndüler. Aralarında Ahmet Ünal, Dr. Alper Pişkin , Ayla Gül Emrahoğlu , Cumali Yakan, Zeki yılmaz ,Mahmut Nimet Dalkır, Necmi Özcanlı gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı grup Saimbeyli ‘nin tarihi ve turistik yerlerini , yeni yapılmakta olan Kelebek Müzesi ve doğa harikası Obruk Şelalesi’ ni ziyaret ettiler. Daha sonra Obruk Şelalesi’nde Orman Müdürlüğü Tesislerinde konaklayan gruba  bir konuşma yapan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek 'Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile kardeşlik hukuku olduğunu, Sarıçam Belediyesini de kardeş belediye olarak gördüğünü' ifade etti.  

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ‘nin davetlisi olarak Saimbeyli İlçesini ziyaret eden Sarıçam Kent Konseyi Başkan ve üyeleri oldukça olumlu izlenimler ile döndüler.

Aralarında Ahmet Ünal, Dr. Alper Pişkin , Ayla Gül Emrahoğlu , Cumali Yakan, Zeki yılmaz ,Mahmut Nimet Dalkır, Necmi Özcanlı gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı grup Saimbeyli ‘nin tarihi ve turistik yerlerini , yeni yapılmakta olan Kelebek Müzesi ve doğa harikası Obruk Şelalesi’ ni ziyaret ettiler.

Daha sonra Obruk Şelalesi’nde Orman Müdürlüğü Tesislerinde konaklayan gruba  bir konuşma yapan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek 'Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile kardeşlik hukuku olduğunu, Sarıçam Belediyesini de kardeş belediye olarak gördüğünü' ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.