Sarıçam Belediyesi icralık oldu, çöp kamyonlarına el konuldu !

GÜNDEM 14.11.2018 - 18:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1093+ kez okundu.
 

Sarıçam Belediyesi icralık oldu, çöp kamyonlarına el konuldu !

  Sarıçam Belediyesi peş peşe gelen icralarla sarsılıyor.  ÖNCE ÇİKOLATA İCRASI  Daha önce personele bayram arifesi dağıttığı çikolotanın parasını ödemediği için lüks bir pastane tarafından icraya verilen Sarıçam Belediyesi, şimdi de kaldırım taşı ve parke yapan firmaya ödeme yapmadığı için icralık oldu.  1 MİLYON 865 BİN LİRALIK BORÇ Alınan bilgiye göre, Aydın Prefabrik Beton Yapı Elemanları İnşaat Ticaret Ltd. Şti., Ağustos ve Eylül ayında kestiği toplam 1 milyon 815 bin liralık alacağını tahsil edemeyince merkez Sarıçam ilçe Belediyesi’ni icraya verdi.  ARAÇLARI BAĞLANACAK Fatura ve teminat alacağını tahsil edemeyen firmanın icra eşlemleri başlatmasının ardından belediyenin iki adet çöp kamyonuna el konuldu. Belediyenin bazı araçlarına da tespit edildiği yerde el konulacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Sarıçam Belediyesi peş peşe gelen icralarla sarsılıyor. 
ÖNCE ÇİKOLATA İCRASI 
Daha önce personele bayram arifesi dağıttığı çikolotanın parasını ödemediği için lüks bir pastane tarafından icraya verilen Sarıçam Belediyesi, şimdi de kaldırım taşı ve parke yapan firmaya ödeme yapmadığı için icralık oldu. 
1 MİLYON 865 BİN LİRALIK BORÇ
Alınan bilgiye göre, Aydın Prefabrik Beton Yapı Elemanları İnşaat Ticaret Ltd. Şti., Ağustos ve Eylül ayında kestiği toplam 1 milyon 815 bin liralık alacağını tahsil edemeyince merkez Sarıçam ilçe Belediyesi’ni icraya verdi. 
ARAÇLARI BAĞLANACAK
Fatura ve teminat alacağını tahsil edemeyen firmanın icra eşlemleri başlatmasının ardından belediyenin iki adet çöp kamyonuna el konuldu. Belediyenin bazı araçlarına da tespit edildiği yerde el konulacağı da gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.