Sarıçam’da Eğitimler Dur Durak Bilmiyor

07.12.2017 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1770+ kez okundu.
 

Sarıçam’da Eğitimler Dur Durak Bilmiyor

Sarıçam Belediyesinde Ev ve Süs Hayvanları Satışı yapanlara yönelik seminere katılanlar sertifikalarını aldı
  Sarıçam Belediyesi verdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Belediye, Orman ve Su İşleri 7. Bölge işbirliğiyle düzenlenen “Ev ve Süs Hayvanları Satışı Yapan Ya da Yapacak olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı” 78 kişilik yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu tür eğitim programlarını sık sık yaptıklarını belirterek, ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan Ya da Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı 2 gün sürdü.  Programın ilk gününe eğitimci olarak Doğa ve Milli Parklar Veteriner Hekimi Eyüp Turabik,  Veteriner Hekim Adil Arslan Karadere, Veteriner Hekim Bülent Güneş ile Sarıçam Belediyesi Veteriner Hekimi Aylin Akiz katıldı. İkinci gün eğitimlerine ise Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Pınar Demir, Doç. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, Doç. Dr. Mehmet Halıgür, Yrd. Doç. Dr. Sinan Kandır, Yrd. Doç. Dr. Bilge Kaan Tekelioğlu konuşmacı olarak katıldı. 2 gün boyunca sabah ve öğleden sonra olmak üzere verilen eğitimde kursiyerlere ”Hayvan Hakları, Hayvan Davranışları, Bakımı ve Beslenmesi, Hayvan Ekolojisi ve Hayvanlarda İlkyardım, Av ve yaban hayvanı bulundurma ve satış izni, Ev ve süs hayvanlarının korunmalarına dair Avrupa sözleşmesi, Hayvan davranışı,  Hayvanlarda ilk yardım.” gibi konular anlatıldı. Eğitim programı sonucunda ise eğitimcilere teşekkür belgeleri ile 78 kursiyere Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından sertifikaları verildi. Bilal Uludağ,” Belediye olarak ilçe halkımıza yönelik eğitim programlarına önem veriyoruz. Kursumuzun yapılmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”diye konuştu.
Sarıçam Belediyesinde Ev ve Süs Hayvanları Satışı yapanlara yönelik seminere katılanlar sertifikalarını aldı

 

Sarıçam Belediyesi verdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Belediye, Orman ve Su İşleri 7. Bölge işbirliğiyle düzenlenen “Ev ve Süs Hayvanları Satışı Yapan Ya da Yapacak olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı” 78 kişilik yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu tür eğitim programlarını sık sık yaptıklarını belirterek, ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan Ya da Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı 2 gün sürdü.  Programın ilk gününe eğitimci olarak Doğa ve Milli Parklar Veteriner Hekimi Eyüp Turabik,  Veteriner Hekim Adil Arslan Karadere, Veteriner Hekim Bülent Güneş ile Sarıçam Belediyesi Veteriner Hekimi Aylin Akiz katıldı.

İkinci gün eğitimlerine ise Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Pınar Demir, Doç. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, Doç. Dr. Mehmet Halıgür, Yrd. Doç. Dr. Sinan Kandır, Yrd. Doç. Dr. Bilge Kaan Tekelioğlu konuşmacı olarak katıldı.

2 gün boyunca sabah ve öğleden sonra olmak üzere verilen eğitimde kursiyerlere ”Hayvan Hakları, Hayvan Davranışları, Bakımı ve Beslenmesi, Hayvan Ekolojisi ve Hayvanlarda İlkyardım, Av ve yaban hayvanı bulundurma ve satış izni, Ev ve süs hayvanlarının korunmalarına dair Avrupa sözleşmesi, Hayvan davranışı,  Hayvanlarda ilk yardım.” gibi konular anlatıldı.

Eğitim programı sonucunda ise eğitimcilere teşekkür belgeleri ile 78 kursiyere Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından sertifikaları verildi. Bilal Uludağ,” Belediye olarak ilçe halkımıza yönelik eğitim programlarına önem veriyoruz. Kursumuzun yapılmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.