Sarıçam’da Muhtarlara Ankara ve Çanakkale gezisi

KÜLTÜR-SANAT 26.10.2017 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2171+ kez okundu.
 

Sarıçam’da Muhtarlara Ankara ve Çanakkale gezisi

Sarıçam Belediyesi19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 37 muhtara Ankara ve Çanakkale gezisi düzenledi. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen geziye Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Muhtarlıklar Müdürü İsmail Kılıç ve 37 mahalle muhtarı katıldı. 3 gün süren gezide muhtarlar ilk olarak Ankara’da Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ettiler. Burada okunan duaların ardından ise muhtarlar Anıtkabir’e götürüldü. Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ve beraberindeki muhtarlar Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktılar. Daha sonra Anıtkabir’i gezen muhtarlar ellerindeki çiçekleri vatandaşlara verdiler. Gezi heyeti hatıra fotoğrafının ardından ise Ankara’dan ayrıldılar. Afyon’a geçen ve burada bir gün dinlenmenin ardından ise Çanakkale’ye geçen muhtarlar, rehber eşliğinde Çanakkale Şehitliği’ni, Truva Atı’nı, Tarihe saygı anıtını, Seddülbahir’i, müzeleri, Conkbayırı, 57. Alay, Seyit Onbaşı Anıt’ı ve Kilit bahir’i gezdiler. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle böyle bir geziyi yapmayı uygun gördüklerini belirterek,” Muhtarlarımız belediyeler ve halkın arasında köprü görevi ve halkın sesi olmaktadırlar. Bizde her zaman muhtarlarımızın istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz.  Onlarla iş birliği içinde ilçemizin mutluluğu ve huzuru için çalışmalar yapıyoruz. Onların daha iyi şartlar altında çalışmalarını sağlamak için çaba harcıyoruz.”dedi. Geziye katılan muhtarlar kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.            

Sarıçam Belediyesi19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 37 muhtara Ankara ve Çanakkale gezisi düzenledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen geziye Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Muhtarlıklar Müdürü İsmail Kılıç ve 37 mahalle muhtarı katıldı. 3 gün süren gezide muhtarlar ilk olarak Ankara’da Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ettiler. Burada okunan duaların ardından ise muhtarlar Anıtkabir’e götürüldü.

Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ve beraberindeki muhtarlar Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktılar. Daha sonra Anıtkabir’i gezen muhtarlar ellerindeki çiçekleri vatandaşlara verdiler. Gezi heyeti hatıra fotoğrafının ardından ise Ankara’dan ayrıldılar.

Afyon’a geçen ve burada bir gün dinlenmenin ardından ise Çanakkale’ye geçen muhtarlar, rehber eşliğinde Çanakkale Şehitliği’ni, Truva Atı’nı, Tarihe saygı anıtını, Seddülbahir’i, müzeleri, Conkbayırı, 57. Alay, Seyit Onbaşı Anıt’ı ve Kilit bahir’i gezdiler.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle böyle bir geziyi yapmayı uygun gördüklerini belirterek,” Muhtarlarımız belediyeler ve halkın arasında köprü görevi ve halkın sesi olmaktadırlar. Bizde her zaman muhtarlarımızın istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz.  Onlarla iş birliği içinde ilçemizin mutluluğu ve huzuru için çalışmalar yapıyoruz. Onların daha iyi şartlar altında çalışmalarını sağlamak için çaba harcıyoruz.”dedi.

Geziye katılan muhtarlar kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.