Sayaç kaosu

GÜNDEM 19.09.2018 - 16:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1452+ kez okundu.
 

Sayaç kaosu

Adana’da, ASKİ Genel Kurulu’nun aldığı bir karar nedeniyle sayaç kaosu yaşanıyor.  50 TL’LİK SAYAÇ 360 TL OLUR MU?  Tüm konutların su sayaçlarının ASKİ’den temin edilmesi kararının ardından bina sahipleri ASKİ’ye akın etti ama ortada sayaç yok. İddialara göre, 50 TL’lik sayaçları 360 TL’den satışa çıkaran ASKİ’ye giden müteahhitler de konut sahipleri de sayaç alamıyor.  YENİ TAŞINANLAR SU BAĞLATAMIYOR Yeni yapılan evlerine taşınan yüzlerce kişi sayaç olmadığı için evlerine su bağlatamıyor. Sayaç yapan firma halen üretime geçmediği için bazı kişilerin evlerine kaçak sayaç bağladığı da iddialar arasında. Sayaç sıkıntısı yüzünden tam bir kaos yaşanıyor.


Adana’da, ASKİ Genel Kurulu’nun aldığı bir karar nedeniyle sayaç kaosu yaşanıyor. 
50 TL’LİK SAYAÇ 360 TL OLUR MU? 
Tüm konutların su sayaçlarının ASKİ’den temin edilmesi kararının ardından bina sahipleri ASKİ’ye akın etti ama ortada sayaç yok. İddialara göre, 50 TL’lik sayaçları 360 TL’den satışa çıkaran ASKİ’ye giden müteahhitler de konut sahipleri de sayaç alamıyor. 
YENİ TAŞINANLAR SU BAĞLATAMIYOR
Yeni yapılan evlerine taşınan yüzlerce kişi sayaç olmadığı için evlerine su bağlatamıyor. Sayaç yapan firma halen üretime geçmediği için bazı kişilerin evlerine kaçak sayaç bağladığı da iddialar arasında. Sayaç sıkıntısı yüzünden tam bir kaos yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.