Seçil Esenkurt ve Trio Müzik Merkezi sanatçılarına yoğun ilgi

17.05.2017 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2670+ kez okundu.
 

Seçil Esenkurt ve Trio Müzik Merkezi sanatçılarına yoğun ilgi

    ADANA- Seçil Esenkurt ve Trio müzik  merkezinin sanatçılarının Tıp Günleri etkinliği öncesindeki konseri ilgiyle izlendi. 15-18 Mayıs tarihlerini kapsayan Çukurova  Üniversitesi  Tıp  Tarihi ve Etik Anabilim Dalı  tarafından  iki yılda  bir düzenlenen 10. Lokman Hekim Tıp Tarihi  ve Folklorik  Tıp  Günleri devam ediyor. MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI Tıp Günleri’nin açılışı ise muhteşem bir konserle başladı. Yüreğir ilçesindeki  Kısacıkzade Konağı olarak bilinen Türkoloji  Araştırmaları Merkezinde başlayan Tıp günleri etkinliği açılışı öncesinde sahneya çıkan Trio Müzik  Merkezi’nin sanatçıları ve Seçil Esenkurt’un konseri başta akademisyenler olmak üzere etkinliğe katılan herkesten tam not aaldı. Sanatçılar, alkışlarla desteklendi. Kongrenin açılış  töreninde Seçil Esenkurt ve Trio müzik  merkezinin sanatçıları bir konser verdiler. Çukurova  Üniversitesi  Tıp  Tarihi ve Etik Anabilim Dalı  tarafından  iki yılda  bir düzenlenen 10. Lokman Hekim Tıp Tarihi  ve Folklorik  Tıp  Günleri’ne Türkiye nin çeşitli  üniversitelerinden çok sayıda akademisyen katıldı. Seçil Esenkurt ve Trio Müzik Merkezi sanatçılarının da gördükleri büyük ilgiden oldukça memnun oldukları gözlendi. (EGEMEN)

 

 

ADANA- Seçil Esenkurt ve Trio müzik  merkezinin sanatçılarının Tıp Günleri etkinliği öncesindeki konseri ilgiyle izlendi.

15-18 Mayıs tarihlerini kapsayan Çukurova  Üniversitesi  Tıp  Tarihi ve Etik Anabilim Dalı  tarafından  iki yılda  bir düzenlenen 10. Lokman Hekim Tıp Tarihi  ve Folklorik  Tıp  Günleri devam ediyor.

MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI

Tıp Günleri’nin açılışı ise muhteşem bir konserle başladı. Yüreğir ilçesindeki  Kısacıkzade Konağı olarak bilinen Türkoloji  Araştırmaları Merkezinde başlayan Tıp günleri etkinliği açılışı öncesinde sahneya çıkan Trio Müzik  Merkezi’nin sanatçıları ve Seçil Esenkurt’un konseri başta akademisyenler olmak üzere etkinliğe katılan herkesten tam not aaldı. Sanatçılar, alkışlarla desteklendi.

Kongrenin açılış  töreninde Seçil Esenkurt ve Trio müzik  merkezinin sanatçıları bir konser verdiler.

Çukurova  Üniversitesi  Tıp  Tarihi ve Etik Anabilim Dalı  tarafından  iki yılda  bir düzenlenen 10. Lokman Hekim Tıp Tarihi  ve Folklorik  Tıp  Günleri’ne Türkiye nin çeşitli  üniversitelerinden çok sayıda akademisyen katıldı. Seçil Esenkurt ve Trio Müzik Merkezi sanatçılarının da gördükleri büyük ilgiden oldukça memnun oldukları gözlendi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.