ŞEFLEK VE SÜRER İZİNSİZ AYRILMA MEVZUSUNU KAPATTI!

SPOR 23.10.2018 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2455+ kez okundu.
 

ŞEFLEK VE SÜRER İZİNSİZ AYRILMA MEVZUSUNU KAPATTI!

Geçtiğimiz günlerde, Adana Süper Amatör Lig takımlarından Hadırlıgücü Spor Kulübü’nü çalıştırırken, ani bir kararla Kiremithanespor’la anlaşan Burhan Sürer’e eski kulübünden tepki niteliğinde açıklama gelmişti. Hadırlıgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Antrenör Burhan Sürer’in takımdan habersizce ayrıldığı iddia edilirken, Burhan Sürer de Başkan İrfan Şeflek’e telefonla bilgi verip affını istediğini belirtti. ŞEFLEK: YAŞANDI, BİTTİ Hadırlıgücü Spor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Şeflek, “Biz mevzuyu kapattık. Yaşandı ve bitti” dedi. Daha önceden, gerekli açıklamaları basın yoluyla yaptıklarını belirten Başkan Şeflek, “Hiç kimse kendi hatalarını anlatmaz. Özellikle Türk insanları. Bizde öyle bir özellik yok. Hep haklı tarafımızı anlatırız. Biz şunu söylüyoruz artık. Burhan Hoca’yla artık işimiz yok. İşi-gücü rast gelsin. Başka bir açıklama yapmaya da gerek yok” dedi. MEVZU ARTIK KAPANDI “Açıklamanızdan sonra, Burhan Hoca sizi aradı mı?” şeklindeki soruya  Başkan Şeflek şunları söyledi: “Açıklamamızdan sonra bizi aradı, yalanladı. Herkes kendine göre olayı çeker. Biz, şu haklı bu haklı demiyoruz artık. Defteri kapattık. Burhan Hoca bizi aradı, konuştu, ‘Ben sizden izin almadım mı?’ dedi. Anlaştıktan sonra bizi arayıp affını istemiş. Bunun etik tarafı yok. Bunu indirip kaldırmaya gerek yok. Spor camiası beni çok iyi tanır. 3 yıldır bu kulüpte başkanlık yapıyorum. Şimdiye kadar, bir tek insana olumsuz bir şey konuşmadım. Kendimi övmek istemiyorum. Beni camiadan sorabilirsiniz. Mevzu artık kapandı. O da önüne biz de önümüze bakacağız. Şöyle yaşanmış, böyle olmuş diye sündürmeye gerek yok.”   SÜRER: UZAMASINI İSTEMEM Hadırlıgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun tepkisini çeken Teknik Direktör Burhan Sürer de “Telefon açarak izin alıp, öyle ayrıldım” diyerek kendini savundu. “Tufan Başkan ve İrfan Başkan’a da telefon açarak bilgi verdim” diyen Sürer, “Cevap verip işin uzamasını istemiyorum. Orada dostlarımız var. Yeni bir takıma geldim. Yeni takımımın başarısı için çalışacağım. Bu konunun haber konusunu olmasını da istemiyorum. O takımın da başka hocası var. Bana izin verdikleri için teşekkür ediyorum. Herkes yoluna gidiyor. Bundan sonra önümüze bakalım” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde, Adana Süper Amatör Lig takımlarından Hadırlıgücü Spor Kulübü’nü çalıştırırken, ani bir kararla Kiremithanespor’la anlaşan Burhan Sürer’e eski kulübünden tepki niteliğinde açıklama gelmişti. Hadırlıgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Antrenör Burhan Sürer’in takımdan habersizce ayrıldığı iddia edilirken, Burhan Sürer de Başkan İrfan Şeflek’e telefonla bilgi verip affını istediğini belirtti.

ŞEFLEK: YAŞANDI, BİTTİ

Hadırlıgücü Spor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Şeflek, “Biz mevzuyu kapattık. Yaşandı ve bitti” dedi. Daha önceden, gerekli açıklamaları basın yoluyla yaptıklarını belirten Başkan Şeflek, “Hiç kimse kendi hatalarını anlatmaz. Özellikle Türk insanları. Bizde öyle bir özellik yok. Hep haklı tarafımızı anlatırız. Biz şunu söylüyoruz artık. Burhan Hoca’yla artık işimiz yok. İşi-gücü rast gelsin. Başka bir açıklama yapmaya da gerek yok” dedi.

MEVZU ARTIK KAPANDI

“Açıklamanızdan sonra, Burhan Hoca sizi aradı mı?” şeklindeki soruya  Başkan Şeflek şunları söyledi: “Açıklamamızdan sonra bizi aradı, yalanladı. Herkes kendine göre olayı çeker. Biz, şu haklı bu haklı demiyoruz artık. Defteri kapattık. Burhan Hoca bizi aradı, konuştu, ‘Ben sizden izin almadım mı?’ dedi. Anlaştıktan sonra bizi arayıp affını istemiş. Bunun etik tarafı yok. Bunu indirip kaldırmaya gerek yok. Spor camiası beni çok iyi tanır. 3 yıldır bu kulüpte başkanlık yapıyorum. Şimdiye kadar, bir tek insana olumsuz bir şey konuşmadım. Kendimi övmek istemiyorum. Beni camiadan sorabilirsiniz. Mevzu artık kapandı. O da önüne biz de önümüze bakacağız. Şöyle yaşanmış, böyle olmuş diye sündürmeye gerek yok.”

 

SÜRER: UZAMASINI İSTEMEM

Hadırlıgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun tepkisini çeken Teknik Direktör Burhan Sürer de “Telefon açarak izin alıp, öyle ayrıldım” diyerek kendini savundu. “Tufan Başkan ve İrfan Başkan’a da telefon açarak bilgi verdim” diyen Sürer, “Cevap verip işin uzamasını istemiyorum. Orada dostlarımız var. Yeni bir takıma geldim. Yeni takımımın başarısı için çalışacağım. Bu konunun haber konusunu olmasını da istemiyorum. O takımın da başka hocası var. Bana izin verdikleri için teşekkür ediyorum. Herkes yoluna gidiyor. Bundan sonra önümüze bakalım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.