Şehidimize son görev

GÜNDEM 11.04.2018 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1395+ kez okundu.
 

Şehidimize son görev

  Ömrünün baharındaki bir yiğidimizi daha şehit verdik. Bitlis’te eli kanlı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Sefa İzbudak, dün memleketi Pozantı’da toprağa verildi.  6 AYLIK BİR BEBEĞİ VAR Henüz 1,5 yıllık evli 6 aylık bir bebeği olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak için  düzenlenen törende ailesi ve yakınları gözyaşına boğuldu.    EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ Şehidin annesi Teslime ve eşi Emine İzbudak tören boyunca gözyaşı döktü. Şehit İzbudak, Yukarı Belemedik Mahallesi Mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.  BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI Şehit için düzenlenen törene, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret yeni ile askeri ve mülki erkan ile binlerce kişi katıldı.

 

Ömrünün baharındaki bir yiğidimizi daha şehit verdik. Bitlis’te eli kanlı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Sefa İzbudak, dün memleketi Pozantı’da toprağa verildi. 
6 AYLIK BİR BEBEĞİ VAR
Henüz 1,5 yıllık evli 6 aylık bir bebeği olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak için  düzenlenen törende ailesi ve yakınları gözyaşına boğuldu.   
EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ
Şehidin annesi Teslime ve eşi Emine İzbudak tören boyunca gözyaşı döktü. Şehit İzbudak, Yukarı Belemedik Mahallesi Mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 
BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI
Şehit için düzenlenen törene, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret yeni ile askeri ve mülki erkan ile binlerce kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.