ŞEHİR EKONOMİSİNE “AT”LA CAN GELECEK!

SPOR 26.08.2019 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1518+ kez okundu.
 

ŞEHİR EKONOMİSİNE “AT”LA CAN GELECEK!

Adana Hipodromu’nda, yarışlar Eylül ayında başlıyor. Adana Hipodrom Müdürü Bora Güralp, yarışların şehir ekonomisine yılda yaklaşık 100 milyon lira dolayında katkısı olduğunu söyledi.  ATA BİNMEYİ SEVDİRİYORUZ Güralp, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin ziyaretinde yaptığı açıklamada, atçılık ve at kültürünün Adana’da önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, bu sporun herkes tarafından sevilmesi için çalıştıklarını vurguladı. Özellikle çocuklara ata binmeyi sevdirmek için Pony atlarla haftanın her günü hizmet verdiklerine dikkat çeken Güralp, ayrıca özel çocuklar için de çalışma yaptıklarını bildirdi.  ATSEVERLER ADANA’YA AKACAK  Yarışlara katılacak atlar için Hipodromda bin 500 dolayında pansiyonun bulunduğunu, hipodroma yakın çiftliklerle birlikte bu sayının 2 bini bulduğu hatırlatan Bora Güralp, koşuların başlamasıyla birlikte yarışları izlemek için yurdun çeşitli yerlerinden gelenlerin olduğuna vurgu yaptı.  CANLILIK 10 AY SÜRECEK Toplam 300 personelle hizmet verdiklerinin altını çizen Güralp, yarışların başlamasıyla birlikte şehir ekonomisinin de canlanacağını bildiklerini anlattı. Güralp, şöyle devam etti:  “Bu canlılık 10 ay boyunca sürecek. 660 dönüm arazi üzerine kurulu Adana Hipodromu’nda yarışlar start alacak. Sosyal sorumluluk bilinci içinde Adana’da gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Koşusu ile haince katledilen merhum kızımız Özgecan Aslan’ın adının unutulmaması için de koşu gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın at sevgisi kazanmasına yönelik çalışmalarımız var. Yetişkin ve öğrencilere serbest binicilik dalında hizmet veriyoruz. Okulları belirli programlar çerçevesinde ağırlamaya çalışıyoruz.”

Adana Hipodromu’nda, yarışlar Eylül ayında başlıyor. Adana Hipodrom Müdürü Bora Güralp, yarışların şehir ekonomisine yılda yaklaşık 100 milyon lira dolayında katkısı olduğunu söyledi. 

ATA BİNMEYİ SEVDİRİYORUZ
Güralp, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin ziyaretinde yaptığı açıklamada, atçılık ve at kültürünün Adana’da önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, bu sporun herkes tarafından sevilmesi için çalıştıklarını vurguladı. Özellikle çocuklara ata binmeyi sevdirmek için Pony atlarla haftanın her günü hizmet verdiklerine dikkat çeken Güralp, ayrıca özel çocuklar için de çalışma yaptıklarını bildirdi. 
ATSEVERLER ADANA’YA AKACAK 
Yarışlara katılacak atlar için Hipodromda bin 500 dolayında pansiyonun bulunduğunu, hipodroma yakın çiftliklerle birlikte bu sayının 2 bini bulduğu hatırlatan Bora Güralp, koşuların başlamasıyla birlikte yarışları izlemek için yurdun çeşitli yerlerinden gelenlerin olduğuna vurgu yaptı. 
CANLILIK 10 AY SÜRECEK
Toplam 300 personelle hizmet verdiklerinin altını çizen Güralp, yarışların başlamasıyla birlikte şehir ekonomisinin de canlanacağını bildiklerini anlattı. Güralp, şöyle devam etti: 
“Bu canlılık 10 ay boyunca sürecek. 660 dönüm arazi üzerine kurulu Adana Hipodromu’nda yarışlar start alacak. Sosyal sorumluluk bilinci içinde Adana’da gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Koşusu ile haince katledilen merhum kızımız Özgecan Aslan’ın adının unutulmaması için de koşu gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın at sevgisi kazanmasına yönelik çalışmalarımız var. Yetişkin ve öğrencilere serbest binicilik dalında hizmet veriyoruz. Okulları belirli programlar çerçevesinde ağırlamaya çalışıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.