Şehit ateşi Pozantı’ya düştü

06.08.2017 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1922+ kez okundu.
 

Şehit ateşi Pozantı’ya düştü

  Adana’ya bir kez daha acı haber geldi. Özel harekat polisi 26 yaşındaki Erhan Konuk, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Şehidin  naaşı dün Adana’ya getirildi. Şakirpaşa Havalimanında Vali Mahmut Demirtaş ile kent protokolü ve ailesi tarafından karşılanan Konuk'un cenazesi, Pozantı’ya getirildi.  “SENİ BÖYLE Mİ KARŞILAYACAKTIM” Nişanlısının acı haberiyle yıkılan Görkem Nur Ayaz “Beni nasıl bırakıp gitti? Üç. 3 ay sabır edemiyorum bir ömür nasıl sabır edeceğim" diye gözyaşı döktü.  Ayakta durmakta güçlük çeken anne Nuray Konuk ise "Kuzum, ben seni böyle mi karşılayacaktım?" diye ağıt yaktı.

 

Adana’ya bir kez daha acı haber geldi. Özel harekat polisi 26 yaşındaki Erhan Konuk, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Şehidin  naaşı dün Adana’ya getirildi. Şakirpaşa Havalimanında Vali Mahmut Demirtaş ile kent protokolü ve ailesi tarafından karşılanan Konuk'un cenazesi, Pozantı’ya getirildi.

 “SENİ BÖYLE Mİ KARŞILAYACAKTIM”

Nişanlısının acı haberiyle yıkılan Görkem Nur Ayaz “Beni nasıl bırakıp gitti? Üç. 3 ay sabır edemiyorum bir ömür nasıl sabır edeceğim" diye gözyaşı döktü.  Ayakta durmakta güçlük çeken anne Nuray Konuk ise "Kuzum, ben seni böyle mi karşılayacaktım?" diye ağıt yaktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.