ŞEHİT PAKYÜREK, İMAMOĞLU’NDA GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

06.02.2018 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1439+ kez okundu.
 

ŞEHİT PAKYÜREK, İMAMOĞLU’NDA GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

  İDLİB’TE BOMBALI SALDIRI  Suriye'nin İdlib bölgesinde, Türk askeri konvoyuna teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan Devlet Su İşleri (DSİ) çalışanı 57 yaşındaki Mahmut Pakyürek tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Pakyürek’in cenazesi dün Adana’nın İmamoğlu ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.  GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ  Pakyürek’in cenazesi Ankara’daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden memleketi Adana'ya getirildi. Pakyürek için İmamoğlu ilçesi Koyunevi mahallesinde tören düzenlendi. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehidin eşi Fadime, çocukları Cabbar, Akın, Batuhan ve İsmail Pakyürek ile vatandaşlar katıldı. Pakyürek’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Koyunevi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

İDLİB’TE BOMBALI SALDIRI 
Suriye'nin İdlib bölgesinde, Türk askeri konvoyuna teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan Devlet Su İşleri (DSİ) çalışanı 57 yaşındaki Mahmut Pakyürek tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Pakyürek’in cenazesi dün Adana’nın İmamoğlu ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. 
GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ 
Pakyürek’in cenazesi Ankara’daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden memleketi Adana'ya getirildi. Pakyürek için İmamoğlu ilçesi Koyunevi mahallesinde tören düzenlendi. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehidin eşi Fadime, çocukları Cabbar, Akın, Batuhan ve İsmail Pakyürek ile vatandaşlar katıldı. Pakyürek’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Koyunevi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.