ŞEHİT YAKINLARI VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 09.04.2021 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1908+ kez okundu.
 

ŞEHİT YAKINLARI VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

    Valimiz Süleyman Elban, milletimizin huzur ve güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerini makamında ağırladı. Şehit Ali Köse’nin babası Mahmut Nedim Köse,  Şehit Er Halil İbrahim Şık’ın babası Bekir Şık, Şehit Uzman Çavuş Ferdi Gerekli’nin eşi Berna Gerekli ve oğlu Altan Deniz Gerekli, Şehit Polis Memuru Hilmi Bardakçı’nın eşi Havva Bardakçı ve çocukları İsmail Taha Bardakçı ile Zehra Bardakçı, Şehit Er Mustafa Göksal’ın annesi Zeynep Göksal, Şehit Pilot Komiser Abdullah Ortanca’nın yeğeni Hasan Alaca, Şehit Asker Hakan Koçak’ın babası Mehmet Koçak ve oğlu Hakan Koçak, Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın annesi Semiha Sığnak ve eşi Hayati Sığnak ile görüşen Vali Elban, şehit ailelerinin ziyaretinden onur duyduğunu dile getirdi. Bu toprakları bizlere vatan kılmak için canlarından vazgeçen şehitlerimizin milletimizin gönlünde ebediyete kadar var olacağını belirten Vali Elban, “Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların kahramanlıkları sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz. Şehitlerimizin fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacak. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Metanetin, vakarın sembolü olmuş şehit ailelerimize hak ettiği hürmeti göstermek, toplum ve devlet olarak en büyük sorumluluğumuz.” şeklinde konuştu. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, şehit yakınları ise kabulünden ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.  

 

 

Valimiz Süleyman Elban, milletimizin huzur ve güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerini makamında ağırladı.

Şehit Ali Köse’nin babası Mahmut Nedim Köse,  Şehit Er Halil İbrahim Şık’ın babası Bekir Şık, Şehit Uzman Çavuş Ferdi Gerekli’nin eşi Berna Gerekli ve oğlu Altan Deniz Gerekli, Şehit Polis Memuru Hilmi Bardakçı’nın eşi Havva Bardakçı ve çocukları İsmail Taha Bardakçı ile Zehra Bardakçı, Şehit Er Mustafa Göksal’ın annesi Zeynep Göksal, Şehit Pilot Komiser Abdullah Ortanca’nın yeğeni Hasan Alaca, Şehit Asker Hakan Koçak’ın babası Mehmet Koçak ve oğlu Hakan Koçak, Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın annesi Semiha Sığnak ve eşi Hayati Sığnak ile görüşen Vali Elban, şehit ailelerinin ziyaretinden onur duyduğunu dile getirdi.

Bu toprakları bizlere vatan kılmak için canlarından vazgeçen şehitlerimizin milletimizin gönlünde ebediyete kadar var olacağını belirten Vali Elban, “Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların kahramanlıkları sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz. Şehitlerimizin fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacak. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Metanetin, vakarın sembolü olmuş şehit ailelerimize hak ettiği hürmeti göstermek, toplum ve devlet olarak en büyük sorumluluğumuz.” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, şehit yakınları ise kabulünden ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.