ŞEHİT YAKINLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 01.07.2020 - 10:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1659+ kez okundu.
 

ŞEHİT YAKINLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Şehit Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel’in babası Bülent Türkel ve annesi Hayriye Türkel, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay’ın babası Zeki Yeniay ile Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz’ün babası Aziz Akagündüz, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti. Gün içinde gerçekleşen ziyaretler sırasında şehit yakınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, milletimizin huzuru, ülkemizin bütünlüğü için evlatlarını şehadete uğurlayan şehit ailelerinin daima baş tacı olduğunu belirtti.  Bugün vatan toprakları üzerinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşamayı kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Elban, “Bizler de şehitlerimize olan borcumuzu onların geride bıraktığı ailelerine gereken hürmeti göstermekle ödemek durumundayız. Şehitlerimizin kıymetli aileleri bizlere emanettir. Onlara Türk milleti olarak gönül kapımız sonuna kadar açık.” şeklinde konuştu. Misafirperverliğinden dolayı Vali Elban’a teşekkür eden şehit yakınları ise Vali Elban’ın yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel’in babası Bülent Türkel ve annesi Hayriye Türkel, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay’ın babası Zeki Yeniay ile Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz’ün babası Aziz Akagündüz, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Gün içinde gerçekleşen ziyaretler sırasında şehit yakınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, milletimizin huzuru, ülkemizin bütünlüğü için evlatlarını şehadete uğurlayan şehit ailelerinin daima baş tacı olduğunu belirtti.  Bugün vatan toprakları üzerinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşamayı kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Elban, “Bizler de şehitlerimize olan borcumuzu onların geride bıraktığı ailelerine gereken hürmeti göstermekle ödemek durumundayız. Şehitlerimizin kıymetli aileleri bizlere emanettir. Onlara Türk milleti olarak gönül kapımız sonuna kadar açık.” şeklinde konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı Vali Elban’a teşekkür eden şehit yakınları ise Vali Elban’ın yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.