ŞEHİTE SON GÖREV!

GÜNDEM 10.09.2018 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1797+ kez okundu.
 

ŞEHİTE SON GÖREV!

  Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Metehan İnaltekin’in cenazesi gözyaşlarıyla Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.  ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ  Aslankaraş Hudut Komutanlığı’nda görev yapan İnaltekin, askeri araçla birliğinden ayrıldığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole yuvarlandı. İnaltekin, olay yerinde şehit düştü. Şehit İnaltekin’in cenazesi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Adana’ya gönderildi. SABANCI MERKEZ CAMİİ’NDE TÖREN  Şehidin ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba ocağı merkez Seyhan ilçesine  bağlı Yeşilevler mahallesine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehit İnaltekin için Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile birlikte milletvekilleri katıldı.  CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ ÇINAR KILDIRDI  Bakan Yardımcısı Arısoy ve Vali Demirtaş, cenaze töreni boyunca şehidin babası Salih İnaltekin’ın elini tutup destek oldu. Şehidin annesi Ayşe İnaltekin de törende gözyaşlarına boğuldu. Anne İnaltekin’i bir kadın asker teselli etmeye çalıştı. Şehidin kız kardeşi Belkıs, erkek kardeşi Batuhan da ağabeylerinin ardından gözyaşı döktü. Şehidin cenaze namazını Müftü Hasan Çınar kıldırdı. Şehit Metehan İnaltekin’in cenazesi buradaki törenin ardından Kabasakal mezarlığında defnedildi.

 

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Metehan İnaltekin’in cenazesi gözyaşlarıyla Kabasakal mezarlığında toprağa verildi. 

ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ 
Aslankaraş Hudut Komutanlığı’nda görev yapan İnaltekin, askeri araçla birliğinden ayrıldığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole yuvarlandı. İnaltekin, olay yerinde şehit düştü. Şehit İnaltekin’in cenazesi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Adana’ya gönderildi.
SABANCI MERKEZ CAMİİ’NDE TÖREN 
Şehidin ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba ocağı merkez Seyhan ilçesine  bağlı Yeşilevler mahallesine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehit İnaltekin için Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile birlikte milletvekilleri katıldı. 
CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ ÇINAR KILDIRDI 
Bakan Yardımcısı Arısoy ve Vali Demirtaş, cenaze töreni boyunca şehidin babası Salih İnaltekin’ın elini tutup destek oldu. Şehidin annesi Ayşe İnaltekin de törende gözyaşlarına boğuldu. Anne İnaltekin’i bir kadın asker teselli etmeye çalıştı. Şehidin kız kardeşi Belkıs, erkek kardeşi Batuhan da ağabeylerinin ardından gözyaşı döktü. Şehidin cenaze namazını Müftü Hasan Çınar kıldırdı. Şehit Metehan İnaltekin’in cenazesi buradaki törenin ardından Kabasakal mezarlığında defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.