Şehitler ve gaziler dualarla anıldı

23.09.2017 - 07:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1323+ kez okundu.
 

Şehitler ve gaziler dualarla anıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Sabancı Merkez Camii’nde cuma namazı öncesi düzenlediği anma programında şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okutuldu, cemaate hurma ikram edildi.   Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü’ nedeniyle Sabancı Merkez Camii’nde anma programı gerçekleştirdi. Cuma namazı öncesi şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okutuldu, cemaate hurma ikramında bulunuldu.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ‘Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü’ nedeniyle Adana’nın sembolü Sabancı Merkez Camii’nde anma programı düzenledi. 28 bin kişinin aynı anda namaz kıldığı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük camisinde cuma namazı öncesi din görevlileri vatanın bağımsızlığı, ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağı’nın sonsuza dek dalgalanması için kahramanlık destanları yazan şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okudu. Sabancı Merkez Camii’ni dolduran vatandaşlar, Kuran’ı Kerim tilavetini huşu içinde dinleyip, şehitler ve merhum gazilerin ruhuna dua etti. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fatih Karayandı’nın koordinesinde cami avlusuna kurulan stantlarda ise vatandaşlara hurma ikramında bulunuldu. Cuma namazını eda eden vatandaşlar, cami kapılarına yakın yerlerde kurulan stantlarda sunulan hurmalardan diledikleri kadar yedi. Cuma namazını bu camide kılan Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile Adana Eski Valisi Mustafa Büyük de hurma ikramına iştirak etti.  

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Sabancı Merkez Camii’nde cuma namazı öncesi düzenlediği anma programında şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okutuldu, cemaate hurma ikram edildi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü’ nedeniyle Sabancı Merkez Camii’nde anma programı gerçekleştirdi. Cuma namazı öncesi şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okutuldu, cemaate hurma ikramında bulunuldu. 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ‘Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü’ nedeniyle Adana’nın sembolü Sabancı Merkez Camii’nde anma programı düzenledi. 28 bin kişinin aynı anda namaz kıldığı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük camisinde cuma namazı öncesi din görevlileri vatanın bağımsızlığı, ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağı’nın sonsuza dek dalgalanması için kahramanlık destanları yazan şehitler ve merhum gaziler için Kuran’ı Kerim okudu. Sabancı Merkez Camii’ni dolduran vatandaşlar, Kuran’ı Kerim tilavetini huşu içinde dinleyip, şehitler ve merhum gazilerin ruhuna dua etti.
Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fatih Karayandı’nın koordinesinde cami avlusuna kurulan stantlarda ise vatandaşlara hurma ikramında bulunuldu. Cuma namazını eda eden vatandaşlar, cami kapılarına yakın yerlerde kurulan stantlarda sunulan hurmalardan diledikleri kadar yedi. Cuma namazını bu camide kılan Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile Adana Eski Valisi Mustafa Büyük de hurma ikramına iştirak etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.