"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ"

SİYASET 13.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1850+ kez okundu.
 

"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Hain Darbe Girişmi’nin yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda FETÖ ve işbirlikçilerini lanetledi.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin birinci yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen kalkışmanın bir işgal girişimi olduğunu vurgulayan Başkan Çelikcan “Milletimiz hainlere gereken cevabı verdi. Bir gecede vatanın ne demek olduğunu dünyaya haykırdı. O gece Türk milletinin zor günlerde nasıl bir araya geldiğini hep birlikte yaşadık. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin tanka, topa silahı olmadan iman dolu göğsü ile birliğe ve beraberliğe sahip çıkışını en güzel şekilde yaşadık. Türk milletinin bu direnişi dünyadaki bütün mazlumlara örnek oldu. Milletimizle ne kadar gurur duysak azdır.   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere milletimiz kararlı duruşu hainleri püskürttü. Aziz milletimiz o gece bir destan daha yazdı. Çanakkale destanı ne ise 15 Temmuz odur. Kurtuluş Mücadelesi ne ise 15 Temmuz odur. Milletimiz bağımsızlığını elinden alamaya, iradesini gasp etmeye, vatanını işgal etmeye, ezanını susturmaya kalkışan hainlere geçit vermedi, asla da vermeyecektir.   İnancı, değerleri uğruna bir an bile düşünmeden canını seve seve feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. İhaneti zafere, kara geceyi aydınlığa, karanlık yarınları bahara çeviren aziz milletimizi kutluyorum. 15 Temmuz şanlı bir destanın adıdır. Şehitlerimizin adı da Adanamıza kazandırdığımız ‘15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim, Tarih ve Kültür Kompleksi’mizde ilelebet yaşayacaktır.” şekline konuştu.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Hain Darbe Girişmi’nin yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda FETÖ ve işbirlikçilerini lanetledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin birinci yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen kalkışmanın bir işgal girişimi olduğunu vurgulayan Başkan Çelikcan “Milletimiz hainlere gereken cevabı verdi. Bir gecede vatanın ne demek olduğunu dünyaya haykırdı. O gece Türk milletinin zor günlerde nasıl bir araya geldiğini hep birlikte yaşadık. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin tanka, topa silahı olmadan iman dolu göğsü ile birliğe ve beraberliğe sahip çıkışını en güzel şekilde yaşadık. Türk milletinin bu direnişi dünyadaki bütün mazlumlara örnek oldu. Milletimizle ne kadar gurur duysak azdır.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere milletimiz kararlı duruşu hainleri püskürttü. Aziz milletimiz o gece bir destan daha yazdı. Çanakkale destanı ne ise 15 Temmuz odur. Kurtuluş Mücadelesi ne ise 15 Temmuz odur. Milletimiz bağımsızlığını elinden alamaya, iradesini gasp etmeye, vatanını işgal etmeye, ezanını susturmaya kalkışan hainlere geçit vermedi, asla da vermeyecektir.

 

İnancı, değerleri uğruna bir an bile düşünmeden canını seve seve feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. İhaneti zafere, kara geceyi aydınlığa, karanlık yarınları bahara çeviren aziz milletimizi kutluyorum. 15 Temmuz şanlı bir destanın adıdır. Şehitlerimizin adı da Adanamıza kazandırdığımız ‘15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim, Tarih ve Kültür Kompleksi’mizde ilelebet yaşayacaktır.” şekline konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.