SEİSO ENERJİ FUARA DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR

GÜNDEM 05.11.2018 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1563+ kez okundu.
 

SEİSO ENERJİ FUARA DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR

    Türkiye’de ve dünyada bireysel ve endüstriyel amaçlı birçok önemli güneş enerjisi projesinde imzası bulunan Seiso Enerji, 8-9 Kasım günleri arasında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek EIF 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılıyor. Seiso Enerji, fuarda dünyanın en verimli güneş panel markalarından oluşan Panasonic HIT ve ABB inverter markasından oluşan çatı üzeri GES paketlerini tanıtacak.   Güneşten elektrik üretimi projeleri alanındaki uzman Seiso Enerji, 8-9 Kasım günleri arasında enerji sektörünün devlerini buluşturan 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılacak. Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek fuarda, Seiso Enerji dünyanın en verimli güneş panel markalarından oluşan Panasonic HIT panelleri ve ABB inverter markasından oluşan çatı üzeri GES paketlerinin yanı sıra yerli üretime kazandırdığı Meca Solar güneş takip sistemlerinin de tanıtımını yapacak. Ayrıca kongre kapsamında 9 Kasım günü 16.30-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek Teknoloji, Ar-Ge Üretim Paneli’nde Seiso Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Dağ, ''PV-T (Hibrit) kollektör imalatı ve uygulama alanları'' konusunda konuşmacı olarak yer alacak.      Seiso Enerji hakkında: Yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2008 yılında kurulan Seiso Enerji, uzun yıllar enerjinin farklı alanlarında hizmet vermiş olan girişimciler tarafından, Türkiye ve komşu ülkelerde; ürün tedariki, projelendirme, mühendislik ve anahtar teslim taahhüt hizmetleri sunmuştur. Uzmanlık alanı güneşten elektrik üretimi projeleri olan Seiso Enerji, sektörde önemli ve güvenilir bir tedarikçi olmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ile Türkiye’deki birçok orta ve büyük ölçekli solar termal ve fotovoltaik sistem uygulamalarında pay sahibi olan Seiso Enerji, yurtdışında da farklı projelere imza atmıştır. Bünyesinde görev yapan uzman mühendis ve teknikerleri ile kısa sürede Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve Türkî Cumhuriyetlerde sektörün en önemli oyuncusu olan Seiso Enerji, kamu binaları, sanayi tesisleri, akıllı statlar, turizm tesisleri, çiftlikler ve konutlar için birçok güneş enerjisi projesini hayata geçirmiştir.  

 

 

Türkiye’de ve dünyada bireysel ve endüstriyel amaçlı birçok önemli güneş enerjisi projesinde imzası bulunan Seiso Enerji, 8-9 Kasım günleri arasında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek EIF 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılıyor. Seiso Enerji, fuarda dünyanın en verimli güneş panel markalarından oluşan Panasonic HIT ve ABB inverter markasından oluşan çatı üzeri GES paketlerini tanıtacak.

 

Güneşten elektrik üretimi projeleri alanındaki uzman Seiso Enerji, 8-9 Kasım günleri arasında enerji sektörünün devlerini buluşturan 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılacak. Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek fuarda, Seiso Enerji dünyanın en verimli güneş panel markalarından oluşan Panasonic HIT panelleri ve ABB inverter markasından oluşan çatı üzeri GES paketlerinin yanı sıra yerli üretime kazandırdığı Meca Solar güneş takip sistemlerinin de tanıtımını yapacak. Ayrıca kongre kapsamında 9 Kasım günü 16.30-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek Teknoloji, Ar-Ge Üretim Paneli’nde Seiso Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Dağ, ''PV-T (Hibrit) kollektör imalatı ve uygulama alanları'' konusunda konuşmacı olarak yer alacak. 

 

 

Seiso Enerji hakkında:

Yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2008 yılında kurulan Seiso Enerji, uzun yıllar enerjinin farklı alanlarında hizmet vermiş olan girişimciler tarafından, Türkiye ve komşu ülkelerde; ürün tedariki, projelendirme, mühendislik ve anahtar teslim taahhüt hizmetleri sunmuştur. Uzmanlık alanı güneşten elektrik üretimi projeleri olan Seiso Enerji, sektörde önemli ve güvenilir bir tedarikçi olmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ile Türkiye’deki birçok orta ve büyük ölçekli solar termal ve fotovoltaik sistem uygulamalarında pay sahibi olan Seiso Enerji, yurtdışında da farklı projelere imza atmıştır. Bünyesinde görev yapan uzman mühendis ve teknikerleri ile kısa sürede Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve Türkî Cumhuriyetlerde sektörün en önemli oyuncusu olan Seiso Enerji, kamu binaları, sanayi tesisleri, akıllı statlar, turizm tesisleri, çiftlikler ve konutlar için birçok güneş enerjisi projesini hayata geçirmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.