Sektör temsilcileri, 9’uncu Kırtasiye Kurultayı’nda buluşuyor

EĞİTİM 28.10.2017 - 07:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2276+ kez okundu.
 

Sektör temsilcileri, 9’uncu Kırtasiye Kurultayı’nda buluşuyor

    Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından bu yıl 16-19 Kasım tarihleri arasında Antalya Titanic Lara Hotel'de gerçekleşecek olan Kırtasiye Kurultayı’nın 9’uncusu düzenleniyor. ‘İletişim’ ana başlığında gerçekleşecek kurultayda, son yıllarda en çok ihtiyaç duyulan sağlıklı ve sürdürülebilir iletişimin önemi vurgulanarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün, Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkı değerlendirilecek   Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kırtasiye Kurultayı’nın bu sene 9’uncusu düzenleniyor. Kırtasiye sektörünün gelişimi, büyümesi ve mevcut durumunun değerlendirilmesinde önemli bir organizasyon olan kurultay, ortak aklın oluşturulmasında gerek firmalar gerekse de sektör adına büyük önem arz ediyor. Sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayacak olan kurultayda iletişimin önemi vurgulanırken, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkılar da değerlendirilecek.   “Kuvvetli bağlara sahip bir sektör yaratmak istiyoruz” Dernek yönetimi ve 400’e yakın dernek üyesi kırtasiyecinin katılımıyla gerçekleşecek olan kurultay bu yıl, ‘Güçlü İletişim, Güçlü Sektör’ sloganı ile hayata geçecek. TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet F. Şendil, “Sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturduğumuz kurultayımızda sürdürülebilir iletişimin önemini vurgulayarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörü yaratmak istiyoruz. Bu sene de kurultayımızdan verimli sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kurultayda ortak akıl oluşturma gücünü katılımcılarla birlikte yaşayacağız” dedi.   “Güçlü sektör, güçlü Türkiye” Alanında güçlü bir sektörün dünya ekonomisinde de önemli bir yer edindiğinin altını çizen Vecdet F. Şendil şöyle konuştu: “Konusunda güçlü olan sektörler her zaman yurt dışında da Türkiye’yi iyi temsil etmiştir. Güçlü sektör, güçlü Türkiye demektir. Biz kırtasiye sektöründe yaptığımız çalışmalar ve kurultaylarla iletişimimizi kuvvetli tutarak yolumuzda ilerliyoruz.”     Editöre Not: 1985 yılında İstanbul Kırtasiye İmalatçıları, İthalatçıları ve Toptancıları Dayanışma Derneği adıyla kurulan ve günümüzde Tüm Kırtasiyeciler Derneği olarak yoluna devam eden TÜKİD, bugüne kadar taklit, sahte, korsan, sağlıksız kırtasiye ürünlerinin satışının önlenmesi ve nitelikli ürün kullanımını özendirilmesi konularında çok sayıda başarılı projeyi hayata geçirdi. Derneğin başkanlığını Vecdet F. Şendil yürütüyor.

 

 

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından bu yıl 16-19 Kasım tarihleri arasında Antalya Titanic Lara Hotel'de gerçekleşecek olan Kırtasiye Kurultayı’nın 9’uncusu düzenleniyor. ‘İletişim’ ana başlığında gerçekleşecek kurultayda, son yıllarda en çok ihtiyaç duyulan sağlıklı ve sürdürülebilir iletişimin önemi vurgulanarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün, Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkı değerlendirilecek

 

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kırtasiye Kurultayı’nın bu sene 9’uncusu düzenleniyor. Kırtasiye sektörünün gelişimi, büyümesi ve mevcut durumunun değerlendirilmesinde önemli bir organizasyon olan kurultay, ortak aklın oluşturulmasında gerek firmalar gerekse de sektör adına büyük önem arz ediyor. Sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayacak olan kurultayda iletişimin önemi vurgulanırken, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkılar da değerlendirilecek.

 

“Kuvvetli bağlara sahip bir sektör yaratmak istiyoruz”

Dernek yönetimi ve 400’e yakın dernek üyesi kırtasiyecinin katılımıyla gerçekleşecek olan kurultay bu yıl, ‘Güçlü İletişim, Güçlü Sektör’ sloganı ile hayata geçecek. TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet F. Şendil, “Sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturduğumuz kurultayımızda sürdürülebilir iletişimin önemini vurgulayarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörü yaratmak istiyoruz. Bu sene de kurultayımızdan verimli sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kurultayda ortak akıl oluşturma gücünü katılımcılarla birlikte yaşayacağız” dedi.

 

“Güçlü sektör, güçlü Türkiye”

Alanında güçlü bir sektörün dünya ekonomisinde de önemli bir yer edindiğinin altını çizen Vecdet F. Şendil şöyle konuştu: “Konusunda güçlü olan sektörler her zaman yurt dışında da Türkiye’yi iyi temsil etmiştir. Güçlü sektör, güçlü Türkiye demektir. Biz kırtasiye sektöründe yaptığımız çalışmalar ve kurultaylarla iletişimimizi kuvvetli tutarak yolumuzda ilerliyoruz.”

 

 

Editöre Not: 1985 yılında İstanbul Kırtasiye İmalatçıları, İthalatçıları ve Toptancıları Dayanışma Derneği adıyla kurulan ve günümüzde Tüm Kırtasiyeciler Derneği olarak yoluna devam eden TÜKİD, bugüne kadar taklit, sahte, korsan, sağlıksız kırtasiye ürünlerinin satışının önlenmesi ve nitelikli ürün kullanımını özendirilmesi konularında çok sayıda başarılı projeyi hayata geçirdi. Derneğin başkanlığını Vecdet F. Şendil yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.