“Selam olsun Atatürk’e Selam olsun Türkeş’e!”

SİYASET 03.05.2019 - 12:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2187+ kez okundu.
 

“Selam olsun Atatürk’e Selam olsun Türkeş’e!”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nde önemli mesajlar verdi.
    ADANA –  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” münasebetiyle yayımladığı mesajda, Türkiye’nin ve Türk milletinin ancak ve yalnız kendi öz değerleri üzerinde yükselebileceğini, sadece milli ve manevi kaynaklarıyla, milliyetçi bir düşünce sistemiyle milli bekayı sağlama alabileceğini söyledi. “GELECEĞİ KUCAKLAMAYA MECBURUZ” Avcı şöyle devam etti: “Bugün ülke ve millet olarak içeride ve dışarıda terörden güvenliğe, ekonomiden, tarıma, eğitime kadar muhatap kaldığımız ve ‘milli beka’mızı yakından ilgilendiren tüm sorunların çözümü mutlaka milli reçetelerle mümkün olacaktır. Toplumsal barışın tesisi için sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmeye, milli düşünce sistemi içinde, milli bakış açısıyla hareket etmeye, özellikle ihanete ve husumete karşı çelikleşmiş irade ortaya koymaya, tavizsiz milliyetçi bir duruşla geleceği kucaklamaya mecburuz.” ÇANAKKALE, GÜNEYDOĞU, AFRİN… Avcı, “Türkiye Cumhuriyeti bu ruhla kurulmuştur. Devlet idaresini elinde tutan sakat anlayışa karşı bir avuç milliyetçi aydın 1944’de bu hislerle ayağa kalkmış, aynı ruhla haksızlığa, kıyıma, işkenceye göğüs germiştir. Başbuğ Alparslan Türkeş aynı heyecanla, Atatürk’ün inkâr edilen, örselenen ‘Ülkü’sünü yaşatmak için Milliyetçi Hareket’i kurmuştur. Çanakkale’de çelikleşen iradede, ezan için, bayrak için toprağa düşen 5 bin Ülkücü Şehitte, Güneydoğu’da ölüme koşan Yiğitlerde, Afrin’de ‘Beni beklemesinler’ diyen Mehmetçikte hep aynı imanı, aynı milliyetçi ruhu görürüz.” diye konuştu. CUMHUR İTTİFAKI’NA, BAHÇELİ’YE KİMLER SALDIRIYOR? Bünyamin Avcı “Türk milliyetçileri, her dönemde, bulundukları her zeminde, baskıya, zulme ve haksızlığa uğramışlardır. Bugün de, Cumhur İttifakı’na nifak silahıyla saldıranların, MHP’ne, Sayın Genel Başkanımıza yönelik kirli, ahlaksız paylaşımların ve iftiraların temelinde de bölücü, FETÖ’cü, gayri milli ruhsuzların, ‘Görevli madam’ların, köksüzlerin izi vardır. Milli bekaya düşman bu melun zihniyet Çanakkale ruhuna da, Afrin destanına da hasımdır.” ifadesini kullandı. “SELAM OLSUN ATATÜRK’E, TÜRKEŞ’E…” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bizler, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk milliyetçiliği temeli üzerinde kuran kutlu iradenin izinde yürümekten onur duyuyoruz. Selam olsun Atatürk’e, Türkeş’e; selam olsun milliyetçi Türkiye’ye! Bu duygular içinde Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve 3 Mayıs 1944’ün aramızdan ayrılan tüm kahramanlarını rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlu olsun!”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nde önemli mesajlar verdi.

 

 

ADANA –  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” münasebetiyle yayımladığı mesajda, Türkiye’nin ve Türk milletinin ancak ve yalnız kendi öz değerleri üzerinde yükselebileceğini, sadece milli ve manevi kaynaklarıyla, milliyetçi bir düşünce sistemiyle milli bekayı sağlama alabileceğini söyledi.

“GELECEĞİ KUCAKLAMAYA MECBURUZ”

Avcı şöyle devam etti:

“Bugün ülke ve millet olarak içeride ve dışarıda terörden güvenliğe, ekonomiden, tarıma, eğitime kadar muhatap kaldığımız ve ‘milli beka’mızı yakından ilgilendiren tüm sorunların çözümü mutlaka milli reçetelerle mümkün olacaktır. Toplumsal barışın tesisi için sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmeye, milli düşünce sistemi içinde, milli bakış açısıyla hareket etmeye, özellikle ihanete ve husumete karşı çelikleşmiş irade ortaya koymaya, tavizsiz milliyetçi bir duruşla geleceği kucaklamaya mecburuz.”

ÇANAKKALE, GÜNEYDOĞU, AFRİN…

Avcı, “Türkiye Cumhuriyeti bu ruhla kurulmuştur. Devlet idaresini elinde tutan sakat anlayışa karşı bir avuç milliyetçi aydın 1944’de bu hislerle ayağa kalkmış, aynı ruhla haksızlığa, kıyıma, işkenceye göğüs germiştir. Başbuğ Alparslan Türkeş aynı heyecanla, Atatürk’ün inkâr edilen, örselenen ‘Ülkü’sünü yaşatmak için Milliyetçi Hareket’i kurmuştur. Çanakkale’de çelikleşen iradede, ezan için, bayrak için toprağa düşen 5 bin Ülkücü Şehitte, Güneydoğu’da ölüme koşan Yiğitlerde, Afrin’de ‘Beni beklemesinler’ diyen Mehmetçikte hep aynı imanı, aynı milliyetçi ruhu görürüz.” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI’NA, BAHÇELİ’YE KİMLER SALDIRIYOR?

Bünyamin Avcı “Türk milliyetçileri, her dönemde, bulundukları her zeminde, baskıya, zulme ve haksızlığa uğramışlardır. Bugün de, Cumhur İttifakı’na nifak silahıyla saldıranların, MHP’ne, Sayın Genel Başkanımıza yönelik kirli, ahlaksız paylaşımların ve iftiraların temelinde de bölücü, FETÖ’cü, gayri milli ruhsuzların, ‘Görevli madam’ların, köksüzlerin izi vardır. Milli bekaya düşman bu melun zihniyet Çanakkale ruhuna da, Afrin destanına da hasımdır.” ifadesini kullandı.

“SELAM OLSUN ATATÜRK’E, TÜRKEŞ’E…”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bizler, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk milliyetçiliği temeli üzerinde kuran kutlu iradenin izinde yürümekten onur duyuyoruz. Selam olsun Atatürk’e, Türkeş’e; selam olsun milliyetçi Türkiye’ye! Bu duygular içinde Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve 3 Mayıs 1944’ün aramızdan ayrılan tüm kahramanlarını rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlu olsun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.