“SEN DEĞİŞİRSEN HER ŞEY DEĞİŞİR”İ ÇUKUROVA 13. KİTAP FUARI’NDA İMZALIYOR!

07.01.2020 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1663+ kez okundu.
 

“SEN DEĞİŞİRSEN HER ŞEY DEĞİŞİR”İ ÇUKUROVA 13. KİTAP FUARI’NDA İMZALIYOR!

  Başak Sayan, kendi hayat öyküsünden yola çıkarak “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını irdelediği yeni kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i, Çukurova 13. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşturuyor. Fuar kapsamında, 12 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 505 No’lu standda gerçekleşecek imza gününde Başak Sayan, hem kitaplarını imzalayacak hem de okurlarıyla sohbet ederek “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”le ilgili soruları yanıtlayacak.   Kitapları ilgiyle takip edilen Başak Sayan, ilk otobiyografik kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”de kendi hayatının iplerini nasıl eline aldığını ve içsel yolculuğunda nelerle karşılaştığını tüm samimiyetiyle anlatıyor. Kitap Sayan’ın, hayatının bir noktasında, hayatındaki oyuncular değişse bile kendisinin sürekli aynı senaryoda oynadığını fark edişini ve bu senaryodan bir çıkış yolu bulmak için kendi içine doğru yaptığı derin yolculuğu anlatıyor.   “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”de, insanın inancının ve düşüncesinin neler yaratabileceğini, bilinçaltında bulunan kök inançların nasıl değiştirilebileceğini kendi hayatı üzerinden anlatan Başak Sayan, yaşam deneyimini bilim ve felsefeyle temellendirerek okuyucusuna aktarıyor. Sayan kitabında, bilim ve felsefeyi kendi hayatının içine nasıl adapte ettiğini ve yaşamını bu sayede nasıl değiştirdiğini anlatırken okurlarını da, 21 günlük bir çalışmayla bu değişime davet ediyor.   Başak Sayan, Çukurova 13. Kitap Fuarı kapsamında 12 Ocak 2020 Pazar günü 13.00’te, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 505 No’lu standda gerçekleşecek imza gününde, İnkılâp Kitabevi’nden çıkan “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i imzalayacak.   BAŞAK SAYAN HAKKINDA Ankara doğumlu yazar; ilk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldikten sonra oyunculuğa başlayan Sayan, bugüne dek pek çok dizi ve filmde rol aldı.  İlk romanı Bağlanma Korkusu’nun ardından çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Aylarca listelerden düşmeyen, tesadüf ile kader temalarını irdelediği Kelebeğin Kaderi'nin ardından yazar, Ölü Kuşların Sessizliği ile psikoloji ve felsefeyi gerilimle harmanlayarak heyecan dozu yüksek bir dünya yarattı. 2014 yılında evlenen Sayan, 2017 yılında ikiz bebeklerini kucağına aldı. Doğumdan kısa bir süre sonra ilk çocuk romanı Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk’u kaleme aldı. Yazar son romanı Nigâhdar ile okuru 1200 sene önceki Abbasi İmparatorluğu dönemiyle günümüz arasında dolaştırırken, yine heyecan dozu yüksek bir dünyanın içinde, Hallâc-ı Mansûr’un felsefesini merkeze alarak din ile bilimin, Tanrı kavramı ve tasavvufla kuantum fiziğinin nasıl birbirine yaklaşabileceğini gösteriyor.   Romanlarının arka planlarında spiritüel ögeleri mutlaka kullanan Başak Sayan, okuyucularının hayata bambaşka bir noktadan bakmalarını sağlamanın en büyük motivasyonu olduğunu belirtiyor.

 

Başak Sayan, kendi hayat öyküsünden yola çıkarak “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını irdelediği yeni kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i, Çukurova 13. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşturuyor. Fuar kapsamında, 12 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 505 No’lu standda gerçekleşecek imza gününde Başak Sayan, hem kitaplarını imzalayacak hem de okurlarıyla sohbet ederek “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”le ilgili soruları yanıtlayacak.

 

Kitapları ilgiyle takip edilen Başak Sayan, ilk otobiyografik kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”de kendi hayatının iplerini nasıl eline aldığını ve içsel yolculuğunda nelerle karşılaştığını tüm samimiyetiyle anlatıyor. Kitap Sayan’ın, hayatının bir noktasında, hayatındaki oyuncular değişse bile kendisinin sürekli aynı senaryoda oynadığını fark edişini ve bu senaryodan bir çıkış yolu bulmak için kendi içine doğru yaptığı derin yolculuğu anlatıyor.

 

“Sen Değişirsen Her Şey Değişir”de, insanın inancının ve düşüncesinin neler yaratabileceğini, bilinçaltında bulunan kök inançların nasıl değiştirilebileceğini kendi hayatı üzerinden anlatan Başak Sayan, yaşam deneyimini bilim ve felsefeyle temellendirerek okuyucusuna aktarıyor. Sayan kitabında, bilim ve felsefeyi kendi hayatının içine nasıl adapte ettiğini ve yaşamını bu sayede nasıl değiştirdiğini anlatırken okurlarını da, 21 günlük bir çalışmayla bu değişime davet ediyor.

 

Başak Sayan, Çukurova 13. Kitap Fuarı kapsamında 12 Ocak 2020 Pazar günü 13.00’te, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 505 No’lu standda gerçekleşecek imza gününde, İnkılâp Kitabevi’nden çıkan “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i imzalayacak.

 

BAŞAK SAYAN HAKKINDA

Ankara doğumlu yazar; ilk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldikten sonra oyunculuğa başlayan Sayan, bugüne dek pek çok dizi ve filmde rol aldı.  İlk romanı Bağlanma Korkusu’nun ardından çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Aylarca listelerden düşmeyen, tesadüf ile kader temalarını irdelediği Kelebeğin Kaderi'nin ardından yazar, Ölü Kuşların Sessizliği ile psikoloji ve felsefeyi gerilimle harmanlayarak heyecan dozu yüksek bir dünya yarattı. 2014 yılında evlenen Sayan, 2017 yılında ikiz bebeklerini kucağına aldı. Doğumdan kısa bir süre sonra ilk çocuk romanı Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk’u kaleme aldı. Yazar son romanı Nigâhdar ile okuru 1200 sene önceki Abbasi İmparatorluğu dönemiyle günümüz arasında dolaştırırken, yine heyecan dozu yüksek bir dünyanın içinde, Hallâc-ı Mansûr’un felsefesini merkeze alarak din ile bilimin, Tanrı kavramı ve tasavvufla kuantum fiziğinin nasıl birbirine yaklaşabileceğini gösteriyor.

 

Romanlarının arka planlarında spiritüel ögeleri mutlaka kullanan Başak Sayan, okuyucularının hayata bambaşka bir noktadan bakmalarını sağlamanın en büyük motivasyonu olduğunu belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.