SENİN İÇİN SİNEMA–

GENÇLİK 16.10.2019 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1365+ kez okundu.
 

SENİN İÇİN SİNEMA–

  Çocukların severek izlediği, 18 ülke 8 lehçede yayın yapan Kral Şakir yapımcı Varol Yaşaroğlu ile söyleşi ve imza günü ve film gösterimi için  M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu.   Çocukların sinemada izlemek için geri sayıma başladığı “Kral Şakir”, 4 Ekim’de vizyona giren yeni sinema filmi “Korsanlar Diyarı” nın tanıtımı için 13 Ekim pazar günü hayranları ile M1 Adana AVM’de buluştu. Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şakir ve ailesinin korsanların kol gezdiği, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarların varolduğu fantastik bir evrende yaşayacakları heyecan dolu yeni maceralarına ait filmin teaser’ı animasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor. M1 Adana AVM’de gerçekleşen etkinlikte kurulan platform ile birlikte çocuklar Kral Şakir ve animasyon ekibi ile dans ederek vakit geçirdiler. Yoğun kalabalığın yaşandığı sahne’de söyleşi, Yapımcı Varol Yaşaroğlu’nun katılması ile birlikte anı ölümsüzleştirmek adına hep birlikte selfie çekilerek başladı. Söyleşi’nin ardından Kral Şakir Adlı çizgikahraman’ın kitap, t-shirt ve farklı görsel materyallerini yapımcı Varol Yaşaroğlu çocuklar için  imzalayarak onlar ile birlikte fotoğraf çekildi.Varol Yaşaroğlu ile tanışmak isteyen çocuklar aileleri ile birlikte uzun bir kuyruk oluşturdu. Bir yandan müzik ile dans eden çocuklar Kral Şakir film ekibi ile doyasıya vakit geçirdiler. Daha sonra  film gösterimi için M1 Adana AVM’de bulunan Cinemaximum sinemasına geçen çocuklar solunu tamamen doldurdular. Çocuklar kadar her yaştan izleyicisi bulunan filme katılım çok yüksekti. Film öncesi çocukları selamlayan yapımcı Varol Yaşaroğlu çocuklara iyi seyirler dileyerek film öncesi bol bol fotoğraf çekildi. Çocuklar ile beraber filmi izleyen Yaşaoğlu halkın yoğun ilgisine ve M1 Adana AVM yönetimine ilgisinden ötürü teşekkür etti.   Kral Şakir Çizgi Dizi Hakkında; 2016 yılında Cartoon Network ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayan Kral Şakir çizgi dizisi, bir aslan ailesinin çocuğu olan Kral Şakir'in maceralarını konu ediniyordu. Çizgi dizide Şakir'in babası bir aslan, annesi ise bir sıçandır. Çizgi dizide, bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Şakir'in dedesi kaplumbağa Peyami, zeki bir bilim insanı olan Bilimadamı Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir. BKM’nin yapımcılığında, Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait.     M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.                              

 

Çocukların severek izlediği, 18 ülke 8 lehçede yayın yapan Kral Şakir yapımcı Varol Yaşaroğlu ile söyleşi ve imza günü ve film gösterimi için  M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu.

 

Çocukların sinemada izlemek için geri sayıma başladığı “Kral Şakir”, 4 Ekim’de vizyona giren yeni sinema filmi “Korsanlar Diyarı” nın tanıtımı için 13 Ekim pazar günü hayranları ile M1 Adana AVM’de buluştu. Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şakir ve ailesinin korsanların kol gezdiği, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarların varolduğu fantastik bir evrende yaşayacakları heyecan dolu yeni maceralarına ait filmin teaser’ı animasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor.

M1 Adana AVM’de gerçekleşen etkinlikte kurulan platform ile birlikte çocuklar Kral Şakir ve animasyon ekibi ile dans ederek vakit geçirdiler. Yoğun kalabalığın yaşandığı sahne’de söyleşi, Yapımcı Varol Yaşaroğlu’nun katılması ile birlikte anı ölümsüzleştirmek adına hep birlikte selfie çekilerek başladı. Söyleşi’nin ardından Kral Şakir Adlı çizgikahraman’ın kitap, t-shirt ve farklı görsel materyallerini yapımcı Varol Yaşaroğlu çocuklar için  imzalayarak onlar ile birlikte fotoğraf çekildi.Varol Yaşaroğlu ile tanışmak isteyen çocuklar aileleri ile birlikte uzun bir kuyruk oluşturdu. Bir yandan müzik ile dans eden çocuklar Kral Şakir film ekibi ile doyasıya vakit geçirdiler. Daha sonra  film gösterimi için M1 Adana AVM’de bulunan Cinemaximum sinemasına geçen çocuklar solunu tamamen doldurdular. Çocuklar kadar her yaştan izleyicisi bulunan filme katılım çok yüksekti. Film öncesi çocukları selamlayan yapımcı Varol Yaşaroğlu çocuklara iyi seyirler dileyerek film öncesi bol bol fotoğraf çekildi. Çocuklar ile beraber filmi izleyen Yaşaoğlu halkın yoğun ilgisine ve M1 Adana AVM yönetimine ilgisinden ötürü teşekkür etti.

 

Kral Şakir Çizgi Dizi Hakkında;

2016 yılında Cartoon Network ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayan Kral Şakir çizgi dizisi, bir aslan ailesinin çocuğu olan Kral Şakir'in maceralarını konu ediniyordu. Çizgi dizide Şakir'in babası bir aslan, annesi ise bir sıçandır. Çizgi dizide, bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Şakir'in dedesi kaplumbağa Peyami, zeki bir bilim insanı olan Bilimadamı Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir. BKM’nin yapımcılığında, Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait.

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.