SERAMİKSAN’DAN FARKLI BİR BOYUT

10.03.2018 - 08:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2370+ kez okundu.
 

SERAMİKSAN’DAN FARKLI BİR BOYUT

        Seramiksan’ın tüm dış mekanlar için 20 mm kalınlıkta ürettiği yeni ürünü Resolute dayanıklı, kaliteli, uzun ömürlü özelliğiyle dikkat çekiyor.   Seramiksan’nın dış mekanlar için ürettiği 20 mm kalınlıktaki Resolute Serisi, betonun natürel görüntüsünü seramiğe yansıtıyor. Yer ve duvar karosu olarak kullanılan Resolute; garaj, otopark, bahçe, teras, iş yerleri gibi tüm dış mekanlarda kullanılıyor. Çimen üzerine de uygulanabilen seri, gövdesi renkli olarak (colored body) üretilmesiyle de gerçekçi beton görünümü isteyenlerin tercihi oluyor. 20 mm kalınlıkta üretimi ile döşemelerde ergonomik kolaylık da sunan seri; yangına, suya, neme, aşınmaya, kolay kırılma ve çatlamaya karşı dayanıklılığının yanı sıra kaymaz dokusuyla da farkını gösteriyor. Kolay temizlenme özelliğine sahip olan Resolute, ıslak alanlarda kaydırmaz yapısıyla her alanda rahatlıkla kullanma şansı sunuyor. Seramiksan, şık ve estetik görünüme sahip olan Resolute ile dış mekanlarda bambaşka bir hava estiriyor.  

 

 

 

 

Seramiksan’ın tüm dış mekanlar için 20 mm kalınlıkta ürettiği yeni ürünü Resolute dayanıklı, kaliteli, uzun ömürlü özelliğiyle dikkat çekiyor.

 

Seramiksan’nın dış mekanlar için ürettiği 20 mm kalınlıktaki Resolute Serisi, betonun natürel görüntüsünü seramiğe yansıtıyor.

Yer ve duvar karosu olarak kullanılan Resolute; garaj, otopark, bahçe, teras, iş yerleri gibi tüm dış mekanlarda kullanılıyor. Çimen üzerine de uygulanabilen seri, gövdesi renkli olarak (colored body) üretilmesiyle de gerçekçi beton görünümü isteyenlerin tercihi oluyor.

20 mm kalınlıkta üretimi ile döşemelerde ergonomik kolaylık da sunan seri; yangına, suya, neme, aşınmaya, kolay kırılma ve çatlamaya karşı dayanıklılığının yanı sıra kaymaz dokusuyla da farkını gösteriyor. Kolay temizlenme özelliğine sahip olan Resolute, ıslak alanlarda kaydırmaz yapısıyla her alanda rahatlıkla kullanma şansı sunuyor.

Seramiksan, şık ve estetik görünüme sahip olan Resolute ile dış mekanlarda bambaşka bir hava estiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.