SERAMİKSAN YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİ ve İLKLERİ İLE UNICERA’DA

03.03.2018 - 07:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2306+ kez okundu.
 

SERAMİKSAN YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİ ve İLKLERİ İLE UNICERA’DA

       Seramik sektörünün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan, 2018 koleksiyonunu Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda sergiliyor.     Seramiksan, ileri teknolojisini yenilikçi tasarımlarla buluşturduğu yeni koleksiyonunu Unicera’da sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.   Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından üretilen UNISTONE, Unicera’da sektör ziyaretçilerin ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor. UNISTONE, 11 mm ve 20 mm kalınlığında 120 x 180 ölçülerinde üretiliyor ve istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılma konforu sunuyor. Yerde, duvarda, mutfak ve banyo tezgahlarında, yaşam alanlarının pek çok noktasında hayal ettiğiniz her yerde rahatlıkla kullanılmasıyla fark yaratan UNISTONE, gerçekçi görünümü ve modern tarzıyla geleceğin dünyasını şekillendiriyor.   Seramiksan tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen 20 mm kalınlığında 120 x 180 ebadında üretilen unglazed porselen karolar 2018 koleksiyonunda öne çıkıyor. Yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlanan unglazed karolar 60 x60, 40x120, 60x120, 120x120 ebadında da üretiliyor. Türkiye’de Seramiksan tarafından ilk defa üretilen ve yoğun ilgi gören nano teknoloji ile üretilen ürünler de Unicera’da yerini alıyor. 2018 koleksiyonunda yer alan 20 mm full body ve colored body ürünler fuarda yoğun ilgi görüyor.  Gövdesi renkli olarak üretilen bu karolar gerçekçi görünümünün yanı sıra dayanıklılığı, leke tutmama özelliği, kolay döşenme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Merdivenler için özel olarak tasarlanan açık alan ve kapalı alan arasında bütünlük sağlayan 10 mm ve 20 mm ile Serastep de koleksiyonda yer alıyor.   Seramiksan, vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız Rimles klozetleri ve farklı modellerdeki lavaboları, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımlarını da fuarda sergiliyor.       Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “İnovatif kimliğimizin öne çıktığı yeni koleksiyonumuzu Unicera’da sektör profesyonelleriyle buluşturduk. İleri teknoloji ve özel tasarımlarla ilkleri gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz yoğun ilgi görüyor. Koleksiyonumuz ile ilgili olumlu yorumlar almaktan dolayı mutluyuz.” dedi. Seramiksan Unicera’da Salon: G 01/ 2-5 Giriş karşısında yer alıyor.   Ayrıntılı bilgi için: www.seramiksan.com.tr   

 

 

  

Seramik sektörünün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan, 2018 koleksiyonunu Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda sergiliyor.  

 

Seramiksan, ileri teknolojisini yenilikçi tasarımlarla buluşturduğu yeni koleksiyonunu Unicera’da sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

 

Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından üretilen UNISTONE, Unicera’da sektör ziyaretçilerin ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor. UNISTONE, 11 mm ve 20 mm kalınlığında 120 x 180 ölçülerinde üretiliyor ve istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılma konforu sunuyor. Yerde, duvarda, mutfak ve banyo tezgahlarında, yaşam alanlarının pek çok noktasında hayal ettiğiniz her yerde rahatlıkla kullanılmasıyla fark yaratan UNISTONE, gerçekçi görünümü ve modern tarzıyla geleceğin dünyasını şekillendiriyor.

 

Seramiksan tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen 20 mm kalınlığında 120 x 180 ebadında

üretilen unglazed porselen karolar 2018 koleksiyonunda öne çıkıyor. Yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlanan unglazed karolar 60 x60, 40x120, 60x120, 120x120 ebadında da üretiliyor. Türkiye’de Seramiksan tarafından ilk defa üretilen ve yoğun ilgi gören nano teknoloji ile üretilen ürünler de Unicera’da yerini alıyor. 2018 koleksiyonunda yer alan 20 mm full body ve colored body ürünler fuarda yoğun ilgi görüyor.  Gövdesi renkli olarak üretilen bu karolar gerçekçi görünümünün yanı sıra dayanıklılığı, leke tutmama özelliği, kolay döşenme özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Merdivenler için özel olarak tasarlanan açık alan ve kapalı alan arasında bütünlük sağlayan 10 mm ve 20 mm ile Serastep de koleksiyonda yer alıyor.

 

Seramiksan, vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız Rimles klozetleri ve farklı modellerdeki lavaboları, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımlarını da fuarda sergiliyor.

 

 

 

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “İnovatif kimliğimizin öne çıktığı yeni koleksiyonumuzu Unicera’da sektör profesyonelleriyle buluşturduk. İleri teknoloji ve özel tasarımlarla ilkleri gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz yoğun ilgi görüyor. Koleksiyonumuz ile ilgili olumlu yorumlar almaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

Seramiksan Unicera’da Salon: G 01/ 2-5 Giriş karşısında yer alıyor.

 

Ayrıntılı bilgi için: www.seramiksan.com.tr 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.