SERBEST MUHASEBECİLER VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

SİYASET 04.03.2019 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2501+ kez okundu.
 

SERBEST MUHASEBECİLER VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

    Adana Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ve beraberindeki heyet, ‘’1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’’ dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.   Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, işletmelerin ve kurumların mali işlevlerini daha iyi yerine getirebilmesi açıdan önemli bir görevi ifa eden tüm muhasebeciler ve mali müşavirlerin ‘’1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’’nı kutladığını dile getirdi.   Adana Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek,  gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi.  

 

 

Adana Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ve beraberindeki heyet, ‘’1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’’ dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, işletmelerin ve kurumların mali işlevlerini daha iyi yerine getirebilmesi açıdan önemli bir görevi ifa eden tüm muhasebeciler ve mali müşavirlerin ‘’1-7 Mart Muhasebeciler Haftası’’nı kutladığını dile getirdi.

 

Adana Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek,  gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.