SEREN ERTUĞ GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

GÜNDEM 16.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2229+ kez okundu.
 

SEREN ERTUĞ GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Adana’da Seren Ertuğ Güzellik Merkezi, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı bir törenle açıldı.  İşkadını Seren Ertuğ’un sahibi olduğu güzellik merkezi, Ziyapaşa Bulvarı İbrahim Özekici apartmanında hizmet vermeye başladı. Ertuğ, sağlıklı ve güzel görünen bir cilt için deriyi doğru bir şekilde beslemek, nemlendirmek ve gerekli bakımları yapmanın önem taşıdığını söyledi. Güzellik merkezinde Hollywood yıldızlarının tercihi olan hydrafacial cilt yenileme sisteminin uygulandığını hatırlatan Ertuğ, cildin ihtiyacı olan tüm bakımların tek seansta yapılabildiğini bu sayede parlak ve ışıltılı bir görünüme sahip olunabildiğini söyledi. Merkezde ayrıca, çeşitli cilt bakımı uygulamalarının yanı sıra, dermapen, hydrafacial, microblading, kirpik lifting ile ipek kirpik uygulamaları gerçekleştirilebiliyor.

Adana’da Seren Ertuğ Güzellik Merkezi, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı bir törenle açıldı. 

İşkadını Seren Ertuğ’un sahibi olduğu güzellik merkezi, Ziyapaşa Bulvarı İbrahim Özekici apartmanında hizmet vermeye başladı. Ertuğ, sağlıklı ve güzel görünen bir cilt için deriyi doğru bir şekilde beslemek, nemlendirmek ve gerekli bakımları yapmanın önem taşıdığını söyledi. Güzellik merkezinde Hollywood yıldızlarının tercihi olan hydrafacial cilt yenileme sisteminin uygulandığını hatırlatan Ertuğ, cildin ihtiyacı olan tüm bakımların tek seansta yapılabildiğini bu sayede parlak ve ışıltılı bir görünüme sahip olunabildiğini söyledi. Merkezde ayrıca, çeşitli cilt bakımı uygulamalarının yanı sıra, dermapen, hydrafacial, microblading, kirpik lifting ile ipek kirpik uygulamaları gerçekleştirilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.