Sertaş Basketbol Kulübü, gençleri geleceğe hazırlamak istiyor

SPOR 07.09.2020 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 4182+ kez okundu.
 

Sertaş Basketbol Kulübü, gençleri geleceğe hazırlamak istiyor

Adana’da 4 yıl önce Serhan Özcan’ın kurduğu Sertaş Basketbol Kulübü, basketbol serüvenini sürdürüyor. Kulübün Basın Sözcüsü Gürhan Özcandan, misyon olarak Adana’daki gençleri basketbol çatısı altında özgüvenli, başarılı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmeyi benimsediklerini söyledi. Kulübün Gençler Türkiye Şampiyonası’nda elde edeceği başarıların ardından Basketbol Gençler Ligi’ne katılarak başarılarına bu ligde devam etmeyi hedeflediğine dikkat çeken Özcandan, bu doğrultuda çeşitli kategorilerde Türkiye şampiyonalarına katılan ve Türkiye 6. lığı başarısı olan Adana 1903 Spor Kulübü Genç takım oyuncularını ve çeşitli kulüplerdeki sporcuları kadrolarına aldıklarını bildirdi. Özcandan, “Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde Türkiye’de çeşitli başarıları bulunan antrenörümüz Çağatay Duyuler’in çalıştırdığı güçlü oyuncu kadromuz ve başkanımız Berhan Özcandan öncülüğünde 2020-2021 sezonundaki hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Adana’da 4 yıl önce Serhan Özcan’ın kurduğu Sertaş Basketbol Kulübü, basketbol serüvenini sürdürüyor.

Kulübün Basın Sözcüsü Gürhan Özcandan, misyon olarak Adana’daki gençleri basketbol çatısı altında özgüvenli, başarılı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmeyi benimsediklerini söyledi. Kulübün Gençler Türkiye Şampiyonası’nda elde edeceği başarıların ardından Basketbol Gençler Ligi’ne katılarak başarılarına bu ligde devam etmeyi hedeflediğine dikkat çeken Özcandan, bu doğrultuda çeşitli kategorilerde Türkiye şampiyonalarına katılan ve Türkiye 6. lığı başarısı olan Adana 1903 Spor Kulübü Genç takım oyuncularını ve çeşitli kulüplerdeki sporcuları kadrolarına aldıklarını bildirdi.

Özcandan, “Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde Türkiye’de çeşitli başarıları bulunan antrenörümüz Çağatay Duyuler’in çalıştırdığı güçlü oyuncu kadromuz ve başkanımız Berhan Özcandan öncülüğünde 2020-2021 sezonundaki hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.