“Sevdiğime nasıl bakarsın” kavgası: 1 ölü

25.09.2017 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1434+ kez okundu.
 

“Sevdiğime nasıl bakarsın” kavgası: 1 ölü

  Adana’da “sevdiğim kıza nasıl bakarsın” sözlerinin ardından çıkan kavgada bir genç bıçaklanarak öldürüldü, bir çocuk ise yaralandı.  BAŞKA GENÇ KONUŞMAK İSTEYİNCE  Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane mahallesindeki bir düğünde yaşandı. İddialara göre, 17 yaşındaki Hüseyin Çiftçi, gönül ilişkisi yaşadığı genç kızla düğünde konuşmak isteyen H.I.’ya sinirlendi.  BIÇAKLAR ÇEKİLDİ İki genç arasındaki tartışma büyüdü, arkadaşlar da karıştı, sokağa taştı. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada, Hüseyin Çiftçi ile S.Ç. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri geldi.  KURTARILAMADI  İlk müdahalelerin ardından Hüseyin Çiftçi, Yüreğir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.Ç.’nin Adana Şehir Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.  YAKALANDI, İFADE VERİYORLAR Polis, olayın ardından kaçan H.I ve İ.T.’yi yakaladı. İfadeleri, Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pisikologlar eşliğinde sürüyor.

 

Adana’da “sevdiğim kıza nasıl bakarsın” sözlerinin ardından çıkan kavgada bir genç bıçaklanarak öldürüldü, bir çocuk ise yaralandı. 
BAŞKA GENÇ KONUŞMAK İSTEYİNCE 
Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane mahallesindeki bir düğünde yaşandı. İddialara göre, 17 yaşındaki Hüseyin Çiftçi, gönül ilişkisi yaşadığı genç kızla düğünde konuşmak isteyen H.I.’ya sinirlendi. 
BIÇAKLAR ÇEKİLDİ
İki genç arasındaki tartışma büyüdü, arkadaşlar da karıştı, sokağa taştı. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada, Hüseyin Çiftçi ile S.Ç. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri geldi. 
KURTARILAMADI 
İlk müdahalelerin ardından Hüseyin Çiftçi, Yüreğir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.Ç.’nin Adana Şehir Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. 
YAKALANDI, İFADE VERİYORLAR
Polis, olayın ardından kaçan H.I ve İ.T.’yi yakaladı. İfadeleri, Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pisikologlar eşliğinde sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.