SEVGİ KARELERİ ADANA OPTİMUM’DA SERGİLENİYOR

16.07.2017 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1557+ kez okundu.
 

SEVGİ KARELERİ ADANA OPTİMUM’DA SERGİLENİYOR

Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliği ile bu yıl 5’incisi düzenlenen Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler, Optimum Alışveriş Merkezi’nde Adanalılarla buluştu. Geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek, çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların duygu ve düşüncelerini fotoğraf yoluyla özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması’nda; yetişkinler, gençler ve çocuklar kategorilerinde toplam 5 bin 902 eser arasından dereceye giren 69 fotoğraf, Optimum ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. 5 yılda toplam 200’ü aşkın fotoğraf tutkununun; “Gülümseten Kareler”, ”Hayvan Hakları Kareleri”, “Dostluk Kareleri”, “Çocuk Hakları Kareleri” ve son olarak “Sevgi Kareleri” temalı eserlerini milyonlarca kişiye ulaştıran proje kapsamında 10 Temmuz’da açılan sergi, Optimum AVM ziyaretçilerinden yoğun ilgi görüyor. Sergi, Optimum AVM’de 20 Temmuz Perşembe gününe kadar gezilebilecek. Sevgiyi anlatan kareler, Adana Optimum AVM’nin ardından 24-30 Temmuz tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza AVM’de, 14-20 Ağustos tarihleri arasında da Şanlıurfa Piazza AVM’de sergilenecek.   

Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliği ile bu yıl 5’incisi düzenlenen Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler, Optimum Alışveriş Merkezi’nde Adanalılarla buluştu.

Geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek, çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların duygu ve düşüncelerini fotoğraf yoluyla özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması’nda; yetişkinler, gençler ve çocuklar kategorilerinde toplam 5 bin 902 eser arasından dereceye giren 69 fotoğraf, Optimum ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

5 yılda toplam 200’ü aşkın fotoğraf tutkununun; “Gülümseten Kareler”, ”Hayvan Hakları Kareleri”, “Dostluk Kareleri”, “Çocuk Hakları Kareleri” ve son olarak “Sevgi Kareleri” temalı eserlerini milyonlarca kişiye ulaştıran proje kapsamında 10 Temmuz’da açılan sergi, Optimum AVM ziyaretçilerinden yoğun ilgi görüyor. Sergi, Optimum AVM’de 20 Temmuz Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

Sevgiyi anlatan kareler, Adana Optimum AVM’nin ardından 24-30 Temmuz tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza AVM’de, 14-20 Ağustos tarihleri arasında da Şanlıurfa Piazza AVM’de sergilenecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.