SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN EN ÖZEL HEDİYESİ: LACOSTE SAATLER

03.02.2018 - 10:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2124+ kez okundu.
 

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN EN ÖZEL HEDİYESİ: LACOSTE SAATLER

    Lacoste saat modelleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en şık ve özel hediyeyle sevdiğini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olacak...   Lacoste saat modelleri stil sahibi kadın ve erkekler için en özel Sevgililer Günü hediyesi olarak dikkat çekiyor. Birlikte geçen her anınızı özel kılacak Lacoste saatlerle sevgilinizin gönlünü tekrar çalacaksınız.   Zamana meydan okuyan tasarımıyla kadınların ilgisini çeken Lacoste KEA saat modeli kadranındaki 12 adet Swarovski taş ile Sevgililer Günü hediyenizde mücevher etkisi yaratıyor. Lacoste KEA pembe silikon kayış ve gri çelik bilezik seçenekleriyle her zevke hitap ederken 38 mm kasa boyutu ile sunulan rose gold kadranı hediye seçiminize romantik bir dokunuş katıyor.   Lacoste San Diego saat modeli, Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz erkeğe sunabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri arasında. Lacoste San Diego saatleri günün her anı sevginizi hatırlatıp, sizin için en özel erkeğin şıklığını tamamlayacak. 30 metreye kadar suya dayanıklı olan Lacoste San Diego saat modelleri; özel mineral camı, 44 mm kasa boyutu, çelik ve roze altın kaplama kasa ve hem deri hem de metal kayış seçenekleri ile dikkat çekiyor.   14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini ve kendisini mutlu etmek isteyenlerin tercihi Lacoste KEA modellerini 1.360 TL, Lacoste San Diego modellerini ise 1.300 TL ve 1.360 TL fiyatlarla Günsal Saat resmi satış noktalarında ve Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz.  

 

 

Lacoste saat modelleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en şık ve özel hediyeyle sevdiğini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olacak...

 

Lacoste saat modelleri stil sahibi kadın ve erkekler için en özel Sevgililer Günü hediyesi olarak dikkat çekiyor. Birlikte geçen her anınızı özel kılacak Lacoste saatlerle sevgilinizin gönlünü tekrar çalacaksınız.

 

Zamana meydan okuyan tasarımıyla kadınların ilgisini çeken Lacoste KEA saat modeli kadranındaki 12 adet Swarovski taş ile Sevgililer Günü hediyenizde mücevher etkisi yaratıyor. Lacoste KEA pembe silikon kayış ve gri çelik bilezik seçenekleriyle her zevke hitap ederken 38 mm kasa boyutu ile sunulan rose gold kadranı hediye seçiminize romantik bir dokunuş katıyor.

 

Lacoste San Diego saat modeli, Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz erkeğe sunabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri arasında. Lacoste San Diego saatleri günün her anı sevginizi hatırlatıp, sizin için en özel erkeğin şıklığını tamamlayacak. 30 metreye kadar suya dayanıklı olan Lacoste San Diego saat modelleri; özel mineral camı, 44 mm kasa boyutu, çelik ve roze altın kaplama kasa ve hem deri hem de metal kayış seçenekleri ile dikkat çekiyor.

 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini ve kendisini mutlu etmek isteyenlerin tercihi Lacoste KEA modellerini 1.360 TL, Lacoste San Diego modellerini ise 1.300 TL ve 1.360 TL fiyatlarla Günsal Saat resmi satış noktalarında ve Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.