Sevil İle Mahmut evliler kervanında

21.05.2019 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2708+ kez okundu.
 

Sevil İle Mahmut evliler kervanında

    Özel bir şirkette çalışan Mahmut Özdemir, Vezir Ailesi’nin güzel kızı Sevil ile hayatını birleştirdi. Ailelerinin de onayı alan genç çift, kısa bir nişanlılıktan sonra yapılan muhteşem düğün töreni ile evliler kervanına katıldı. KırmızıgülMüzikhol’de yapılan düğün törenine, Sevil ve Mahmut çiftinin ailesi, yakınları, dostları, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Fişekler, konfeti yağmuru ve alkışlarla salona giren genç çiftin, romantik müzik eşliğinde dans ederek başlayan düğünü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Eğlenceli düğünde konuklar doyasıya eğlendi. Oyun havaları, dans, oryantal ve halayların çekildiği düğünde, davetliler genç çifti piste yalnız bırakmayarak onlarla bol bol oynayıp gecenin tadını çıkardı. Sevil ve Mahmut çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ettiler. Çocuklarını evlendirmenin mutluğunu yaşayan gelinin annesi Hidayet, babası Vedat ve damadın kızkardeşleri ve yakınları, gelen davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilendiler ve misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler. Muhteşem düğün töreni, pasta kesim, kuşak ve takı merasiminden sonra daha da şenlendi. Güzel gecede davetliler müzik eşliğinde, gelin ve damatla göbek atıp, oynayarak gecenin keyfini çıkardılar. Oyun havaları ile şenlenen düğünde gelin ve damadın güzel oyunu davetlileri mest etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftler pistten inmeyerek gecenin tadını çıkardı.Gelin ve damadın çiftetelli oyunu ise davetliler tarafından bolca alkış aldı. Törene katılan davetliler, “ Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah bir yastıkta kocatsın” diyerek güzel dilekler temennisinde bulundular.

 

 

Özel bir şirkette çalışan Mahmut Özdemir, Vezir Ailesi’nin güzel kızı Sevil ile hayatını birleştirdi. Ailelerinin de onayı alan genç çift, kısa bir nişanlılıktan sonra yapılan muhteşem düğün töreni ile evliler kervanına katıldı.

KırmızıgülMüzikhol’de yapılan düğün törenine, Sevil ve Mahmut çiftinin ailesi, yakınları, dostları, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Fişekler, konfeti yağmuru ve alkışlarla salona giren genç çiftin, romantik müzik eşliğinde dans ederek başlayan düğünü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Eğlenceli düğünde konuklar doyasıya eğlendi. Oyun havaları, dans, oryantal ve halayların çekildiği düğünde, davetliler genç çifti piste yalnız bırakmayarak onlarla bol bol oynayıp gecenin tadını çıkardı. Sevil ve Mahmut çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ettiler.

Çocuklarını evlendirmenin mutluğunu yaşayan gelinin annesi Hidayet, babası Vedat ve damadın kızkardeşleri ve yakınları, gelen davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilendiler ve misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler.

Muhteşem düğün töreni, pasta kesim, kuşak ve takı merasiminden sonra daha da şenlendi. Güzel gecede davetliler müzik eşliğinde, gelin ve damatla göbek atıp, oynayarak gecenin keyfini çıkardılar. Oyun havaları ile şenlenen düğünde gelin ve damadın güzel oyunu davetlileri mest etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftler pistten inmeyerek gecenin tadını çıkardı.Gelin ve damadın çiftetelli oyunu ise davetliler tarafından bolca alkış aldı. Törene katılan davetliler, “ Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah bir yastıkta kocatsın” diyerek güzel dilekler temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.