Sevilen yazarlar, okuyucuları ile Optimum’da buluşacak

GÜNDEM 16.07.2018 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1818+ kez okundu.
 

Sevilen yazarlar, okuyucuları ile Optimum’da buluşacak

    ADANA / Kitapları en çok okunanlar arasında yer alan ünlü yazarlar Yaşar Bayraktar ve Yunus Efe Göçer, Adanalı okurlarıyla  Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezinde buluşacak.   Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla ziyaretçilerine  bol alternatifli alışveriş imkanı sunan Opimum, kentin sosyal ve kültürel faaliyetlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Kentin buluşma noktası Optimum bu kez sevilen iki yazarı okurlarıyla bir araya getirecek,   D&R iş birliğinde gerçekleştirecek imza günleri kapsamında; Yaşar Bayraktar,  6-10 yaş grubundaki çocuklar için 5 seriden oluşan "3 Kafadarlar " kitaplarını imzalayacak. Bayraktar’ın, Adanalı okuyucuları ile bulaşacağı imza günü, 28 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleşecek.   Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yazar Yusuf Efe Göçer’e de ev sahipliği yapacak. 2017 yılında ilk kitabını yayınlayan, genç topluluklara konferanslar veren ve birçok sosyal sorumluluk projesine katılan Yusuf Efe Göçer, 29 Temmuz Pazar günü saat 15.00’de kitapseverlerle buluşacak. Ünlü yazar, “İtirazım Var” ve “Benim Garip Hikâyem”  eserlerini imzalayacak.   Sevilen yazarların okurları, kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, onlarla sohbet edip, birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.  

 

 

ADANA / Kitapları en çok okunanlar arasında yer alan ünlü yazarlar Yaşar Bayraktar ve Yunus Efe Göçer, Adanalı okurlarıyla  Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezinde buluşacak.

 

Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla ziyaretçilerine  bol alternatifli alışveriş imkanı sunan Opimum, kentin sosyal ve kültürel faaliyetlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Kentin buluşma noktası Optimum bu kez sevilen iki

yazarı okurlarıyla bir araya getirecek,

 

D&R iş birliğinde gerçekleştirecek imza günleri kapsamında; Yaşar Bayraktar,  6-10 yaş grubundaki çocuklar için 5 seriden oluşan "3 Kafadarlar " kitaplarını imzalayacak. Bayraktar’ın, Adanalı okuyucuları ile bulaşacağı imza günü, 28 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleşecek.

 

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yazar Yusuf Efe Göçer’e de ev sahipliği yapacak. 2017 yılında ilk kitabını yayınlayan, genç topluluklara konferanslar veren ve birçok sosyal sorumluluk projesine katılan Yusuf Efe Göçer, 29 Temmuz Pazar günü saat 15.00’de kitapseverlerle buluşacak. Ünlü yazar, “İtirazım Var” ve “Benim Garip Hikâyem”  eserlerini imzalayacak.

 

Sevilen yazarların okurları, kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, onlarla sohbet edip, birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.