Şevkin, CHP’li adaylar için koşturuyor

SİYASET 21.03.2019 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1507+ kez okundu.
 

Şevkin, CHP’li adaylar için koşturuyor

  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, seçim çalışmaları sürecinde her gittiği yerde sevgi ve saygıyla karşılanıyor. Gerek mecliste gerekse Adana’daki çalışmalarla dikkat çeken Dr. Şevkin, kent merkezinde yaptığı ziyaretler, Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra ilçe belediye başkan adaylarını da yalnız bırakmıyor. POZANTI’DA… CHP’li Şevkin, çalışmaları kapsamında bu kez Pozantı ve İmamoğlu ilçesinde vatandaşlardan CHP’nin adaylarına destek istedi. Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ile birlikte ilçe merkezindeki pazar yerinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra ilçe esnafını, küçük ve orta boy sanayicileri gezen Dr. Şevkin, çiftçinin destekten yoksun olmakla birlikte ithalat nedeniyle büyük sorun yaşadığını beraberinde tarım ürünlerindeki fiyat artışının da vatandaşın mutfağına adeta ateş düşürdüğünü dile getirdi. Birçok esnafın gün boyu siftah yapamadan kepenk indirdiğine tanıklık eden Dr. Şevkin, “Ülkesini seven, çağdaş bir gelecek inşaa edilmesinden yana olan tüm bireylerin oyuna talibiz. Yerel seçim sürecinde tüm yanlışlarına rağmen rakip partilerin adaylarını küçümsemiyoruz, çamur atmıyoruz. Bizim adaylarımız halkına hizmet için plan ve projeleriyle bir kampanya yürütüyor. Adana merkezde ve tüm ilçelerde Millet İttifakı adaylarının göreve gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Fabrikaları birer birer kapatanlar, çiftçiyi ezdirenler, ülkemizi hızla üretim toplumundan tüketim toplumuna evirenler şimdi de beka sorunu bahanesiyle partimize ve adaylarımıza çamur atmaya çalışıyor. Ulusumuzu tüm gerçekleri görmeye ve sağduyulu yaklaşımla Millet İttifakı adaylarını desteklemeye davet ediyorum” diye konuştu. İMAMOĞLU’NDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Özgür Gören ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret edip kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Dr. Şevkin, İmamoğlu ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde de genç aday Kasım Karaköse’ye destek istedi. İmamoğlu’nda çiçeklerle karşılanan Dr. Şevkin, Kasım Karaköse’nin ilçede çok sevildiğine dikkat çekti. Yardımsever ve ilçe sorunlarına duyarlılığıyla öne çıkan Karaköse’nin İmamoğlu’nun çehresini değiştirecek bir yapıda olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, burada da esnafın ve vatandaşların hayat pahalılığı, içme suyu ve işsizlik başta  olmak üzere birçok sorunla karşı karşıya olduğuna işaret etti. 31 Mart’tan itibaren Türkiye’de Adana başta olmak üzere tüm şehirlere baharın geleceğine inandığını vurgulayan Dr. Şevkin, “Türkiye’de din, dil, ırk, renk farkı olmadan hep birlikte kardeşçe yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, seçim çalışmaları sürecinde her gittiği yerde sevgi ve saygıyla karşılanıyor. Gerek mecliste gerekse Adana’daki çalışmalarla dikkat çeken Dr. Şevkin, kent merkezinde yaptığı ziyaretler, Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra ilçe belediye başkan adaylarını da yalnız bırakmıyor.

POZANTI’DA…

CHP’li Şevkin, çalışmaları kapsamında bu kez Pozantı ve İmamoğlu ilçesinde vatandaşlardan CHP’nin adaylarına destek istedi. Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ile birlikte ilçe merkezindeki pazar yerinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra ilçe esnafını, küçük ve orta boy sanayicileri gezen Dr. Şevkin, çiftçinin destekten yoksun olmakla birlikte ithalat nedeniyle büyük sorun yaşadığını beraberinde tarım ürünlerindeki fiyat artışının da vatandaşın mutfağına adeta ateş düşürdüğünü dile getirdi.

Birçok esnafın gün boyu siftah yapamadan kepenk indirdiğine tanıklık eden Dr. Şevkin, “Ülkesini seven, çağdaş bir gelecek inşaa edilmesinden yana olan tüm bireylerin oyuna talibiz. Yerel seçim sürecinde tüm yanlışlarına rağmen rakip partilerin adaylarını küçümsemiyoruz, çamur atmıyoruz. Bizim adaylarımız halkına hizmet için plan ve projeleriyle bir kampanya yürütüyor. Adana merkezde ve tüm ilçelerde Millet İttifakı adaylarının göreve gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Fabrikaları birer birer kapatanlar, çiftçiyi ezdirenler, ülkemizi hızla üretim toplumundan tüketim toplumuna evirenler şimdi de beka sorunu bahanesiyle partimize ve adaylarımıza çamur atmaya çalışıyor. Ulusumuzu tüm gerçekleri görmeye ve sağduyulu yaklaşımla Millet İttifakı adaylarını desteklemeye davet ediyorum” diye konuştu.

İMAMOĞLU’NDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Özgür Gören ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret edip kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Dr. Şevkin, İmamoğlu ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde de genç aday Kasım Karaköse’ye destek istedi.

İmamoğlu’nda çiçeklerle karşılanan Dr. Şevkin, Kasım Karaköse’nin ilçede çok sevildiğine dikkat çekti. Yardımsever ve ilçe sorunlarına duyarlılığıyla öne çıkan Karaköse’nin İmamoğlu’nun çehresini değiştirecek bir yapıda olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, burada da esnafın ve vatandaşların hayat pahalılığı, içme suyu ve işsizlik başta  olmak üzere birçok sorunla karşı karşıya olduğuna işaret etti.

31 Mart’tan itibaren Türkiye’de Adana başta olmak üzere tüm şehirlere baharın geleceğine inandığını vurgulayan Dr. Şevkin, “Türkiye’de din, dil, ırk, renk farkı olmadan hep birlikte kardeşçe yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.