“Seyhan Belediyesi kaçak binaya göz yumuyor” iddiası

GÜNDEM 04.05.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2882+ kez okundu.
 

“Seyhan Belediyesi kaçak binaya göz yumuyor” iddiası

Seyhan ilçesine bağlı Fatih mahallesindeki imara kapalı alanda şikâyetlere rağmen kaçak bina yapılmasına göz yumulduğu öne sürüldü.  “ŞİKÂYETLER SONUÇSUZ KALDI” Mücahitler Caddesi Tellidere mevkiindeki “Kız Bakkal” diye bilinen yerin hemen çaprazında bulunan Duvak adlı düğün salonunun hemen yanında yükselen kaçak binayla ilgili Seyhan Belediyesi’ne defalarca şikâyet dilekçesi yollandığı öğrenildi. Mahalle sakinleri, imara kapalı alandaki kaçak binayla ilgili dilekçelerinin sonuçsuz kalmasına ise tepkili.  “VALİLİĞE ŞİKÂYET EDECEĞİZ” Bazı mahalle sakinleri, kaçak binanın yapı ruhsatı ve müzik ruhsatı olmadan çalıştırılan Duvak adlı düğün salonu sahiplerince yaptırıldığını iddia etti. Mahalle sakinleri, “Daha önce bu kaçak binanın yapımıyla ilgili getirilen beton mikseri elektrik direğine çarptı ve günlerce elektriksiz kaldık. Seyhan Belediyesi bu konuda kılını kıpırdatmıyor. Mahalle sakinleri olarak Valiliğe başvuracağız” dedi.

Seyhan ilçesine bağlı Fatih mahallesindeki imara kapalı alanda şikâyetlere rağmen kaçak bina yapılmasına göz yumulduğu öne sürüldü. 

“ŞİKÂYETLER SONUÇSUZ KALDI”
Mücahitler Caddesi Tellidere mevkiindeki “Kız Bakkal” diye bilinen yerin hemen çaprazında bulunan Duvak adlı düğün salonunun hemen yanında yükselen kaçak binayla ilgili Seyhan Belediyesi’ne defalarca şikâyet dilekçesi yollandığı öğrenildi. Mahalle sakinleri, imara kapalı alandaki kaçak binayla ilgili dilekçelerinin sonuçsuz kalmasına ise tepkili. 
“VALİLİĞE ŞİKÂYET EDECEĞİZ”
Bazı mahalle sakinleri, kaçak binanın yapı ruhsatı ve müzik ruhsatı olmadan çalıştırılan Duvak adlı düğün salonu sahiplerince yaptırıldığını iddia etti. Mahalle sakinleri, “Daha önce bu kaçak binanın yapımıyla ilgili getirilen beton mikseri elektrik direğine çarptı ve günlerce elektriksiz kaldık. Seyhan Belediyesi bu konuda kılını kıpırdatmıyor. Mahalle sakinleri olarak Valiliğe başvuracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.