Seyhan Belediyesi’nden Bahçelievler İlkokulu’na Atatürk Büstü -Başkan Karalar, Bahçelievler İlkokulu’ndaki Atatürk büstünün açılışını gerçekleştirdi… -Karalar: Hepinizin yolu ilim irfan yolu olsun

EĞİTİM 10.06.2017 - 09:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2333+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi’nden Bahçelievler İlkokulu’na Atatürk Büstü -Başkan Karalar, Bahçelievler İlkokulu’ndaki Atatürk büstünün açılışını gerçekleştirdi… -Karalar: Hepinizin yolu ilim irfan yolu olsun

-     Seyhan Belediyesi tarafından Bahçelievler İlkokulu’na yaptırılan Atatürk büstünün açılışı Başkan Zeydan Karalar tarafından gerçekleştirildi.   ADANA– Okullara yaptığı hizmetleri aralıksız devam ettiren ve yapılan hizmetlerden dolayı ‘Okul Dostu Belediye’ olarak anılan Seyhan Belediyesi ilçede bulunan Bahçelievler İlkokulu’na Atatürk büstü yaptırdı.  Açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk gençliğinin, Türk insanın yolunun ilim irfan yolu yani Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olduğunu söyledi. Başkan Karalar konuşmasında; “ Bize dünya lideri Mustafa Atatürk’ün büstünü yapma şansı veren okul yönetimine teşekkür ederim. Dünyada hiçbir lider yoktur ki binlerce yıl kul olan, teba olan bir ülkenin insanlarını 15 yılda yurttaş haline getirsin. Ülkemizi kuran ve kurtaran uygar bir ülke olmamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’e laik birer birey olmak durumundasınız. Atatürk, en hakiki mürşittir, ilimdir dediği için hepimizin yolu ilim irfan yolu olmalıdır. Hepimizin yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olmalıdır. Büstünüz hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Okul Müdürü Mehmet Şerif Karakoyun yanlarında olmasından dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Karakoyun,“Eğitime emeği esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ederim” ifadelerine yer verirken konuşmanın sonunda hizmetlerinden ötürü başkan Karalar’a plaket verildi. Daha sonra ise hep birlikte büstün açılışı gerçekleştirildi.       SEYHAN BELEDİYESİ BASIN YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ   TV VE AJANSLARIN DİKKATİNE: Haberin görüntüsüne aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. FTP Adresi: ftp:/213.74.101.102/v02/byhiliskiler/Kalem/genel/   Kullanıcı adı           : basinbulten Şifre                          : bbulten  

-

 

 

Seyhan Belediyesi tarafından Bahçelievler İlkokulu’na yaptırılan Atatürk büstünün açılışı Başkan Zeydan Karalar tarafından gerçekleştirildi.

 

ADANA– Okullara yaptığı hizmetleri aralıksız devam ettiren ve yapılan hizmetlerden dolayı ‘Okul Dostu Belediye’ olarak anılan Seyhan Belediyesi ilçede bulunan Bahçelievler İlkokulu’na Atatürk büstü yaptırdı.  Açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk gençliğinin, Türk insanın yolunun ilim irfan yolu yani Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olduğunu söyledi. Başkan Karalar konuşmasında; “ Bize dünya lideri Mustafa Atatürk’ün büstünü yapma şansı veren okul yönetimine teşekkür ederim. Dünyada hiçbir lider yoktur ki binlerce yıl kul olan, teba olan bir ülkenin insanlarını 15 yılda yurttaş haline getirsin. Ülkemizi kuran ve kurtaran uygar bir ülke olmamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’e laik birer birey olmak durumundasınız. Atatürk, en hakiki mürşittir, ilimdir dediği için hepimizin yolu ilim irfan yolu olmalıdır. Hepimizin yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olmalıdır. Büstünüz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Okul Müdürü Mehmet Şerif Karakoyun yanlarında olmasından dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Karakoyun,“Eğitime emeği esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ederim” ifadelerine yer verirken konuşmanın sonunda hizmetlerinden ötürü başkan Karalar’a plaket verildi. Daha sonra ise hep birlikte büstün açılışı gerçekleştirildi.

 

 

 

SEYHAN BELEDİYESİ BASIN YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

 

TV VE AJANSLARIN DİKKATİNE:

Haberin görüntüsüne aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

FTP Adresi: ftp:/213.74.101.102/v02/byhiliskiler/Kalem/genel/

 

Kullanıcı adı           : basinbulten

Şifre                          : bbulten

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.